Helårsgrund

Kong Georgsvej 3

2950 Vedbæk
Kontantpris10.995.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter6.230 kr.
Grundareal1.970 m²
Åbent hus om 5 dage21. juli 2024 • 09:00 - 14:00
LokalBolig Holte ApS

Fantastisk byggegrund nær smuk natur i Vedbæk

Det er ikke svært at forestille sig, hvordan grundens grønne beplantning, de imposante træer og den rolige atmosfære alt sammen kan omkranse og bidrage til en virkelig skøn ejendom. Området kalder på det eksklusive, og da der kan bygges helt op til 591 kvadratmeter på grunden, er det her drømmelokationen for jer, der har en liebhaverbolig på tegnebrættet. Velkommen til Kong Georgsvej 3 i Vedbæk, hvor I for alvor kan komme til at bo royalt. Den smukke, velvoksne grund understreger, at der er tale om et ældre, charmerende kvarter, hvor de fleste boliger er den slags, man drejer hovedet en ekstra gang for at fange alle detaljer på. Her er altså tale om den perfekte mulighed for at ramme essensen af originale byggeskikke i smuk symbiose med moderne elementer og kvalitetsmaterialer, og I vil fra første færd, når I er flyttet ind, forelske jer i grunden. I kan lade den stå mere eller mindre, som den er, ligesom der er muligheder for at anlægge drivhus, køkkenhave eller legefaciliteter afhængig af jeres behov. Mere om boligen...

Mere om boligen

Omkring jer hersker fred og idyl på den blinde vej, som ligger blot få øjeblikke fra Øresunds brusende vand. I skal ikke meget længere for at nyde de mange nuancer og fuglenes lyde i Folehave Skov, og ligeledes er både indkøb, station, dagtilbud og skole i cykelafstand. For pendleren er der ligeledes motorvej i overskuelig afstand, og der er derfor tale om en adresse, som både favner parret eller den voksende familie.

Tøv ikke med at booke en fremvisning. Vi glæder os til at vise jer rundt.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Frederik Bjørling
KontaktFrederik BjørlingLokalBolig Holte
92 82 00 70

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 28-X0001637

Økonomi

Kontantpris10.995.000 kr.
Udbetaling550.000 kr.
Mdl. ejerudgifter6.230 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift71.085 kr.
Netto ekskl. ejerudgift56.369 kr.

Info

BoligtypeHelårsgrund
Grundareal1.970 m²
Etager1