Helårsgrund

Klokkevænget 30

3300 Frederiksværk
Grundareal850 m²

Solgt

Denne bolig er solgtLokalBolig Halsnæs ApS

NORDSJÆLLANDS BILLIGSTE HELÅRSGRUNDE

På Klokkevænget i Kregme Syd har I mulighed for at købe en fuldt byggemodnet helårsgrund med alle tilslutningsafgifter betalt. Grundene udbydes for Halsnæs Kommune så I kan frit vælge hvilket byggefirma, der skal bygge for jer. Grundene er klar til overtagelse og opstart af byggeri, så snart byggetilladelse foreligger. Bebyggelsesprocenten er 30, og der må bygges både murstenshuse og træhuse i ét plan. I kan frit vælge og du vil bygge med sadeltag, valmtag eller ensidigt tagfald. Byggeriet skal som minimum leve op til bygningsreglementets energiklasse 2018. Se mere herom i Lokalplan 06.26 samt tillæg hertil. Der er mulighed for at tilslutte sig fjernvarme, men da der ikke er tilslutningspligt, har I mulighed for alternative energiformer. Hvis I ikke er klar til at bygge med det samme, kan I slappe helt af. Der skal nemlig først påbegyndes byggeri på grunden indenfor 5 år fra overtagelsesdagen. Mere om boligen...

Mere om boligen

Udstykningen ligger tæt på dejlig natur midt mellem Arresø på den ene side og Roskilde fjord på den anden. Fra området kommer du nemt til offentlig transport, og med Lokalbanen tager det kun 22 minutter at komme til Hillerød. Kører man i bil, er man placeret lige ved hovedvejene mod både Frederikssund og Hillerød. Indkøb klares nemt i et af de nærliggende 2 store supermarkeder. Endvidere har du kun 5 min. i bil til hjertet af Frederiksværk, hvor den hyggelige gågade kan byde på alt fra shopping, dagligvareindkøb og biograf til gode spisesteder. I Frederiksværk ligger også Gjethuset, som året rundt tilbyder et væld af kulturoplevelser og koncerter. I udstykningen er der også en miljø- og energivenlig integreret institution, som er opført i 2009. De større børn kan ad gode stisystemer komme sikkert til og fra skole på cykel.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Lars Gravenslund Bern
KontaktLars Gravenslund BernLokalBolig Frederiksværk
51 52 19 36

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 04-X0001513

Info

BoligtypeHelårsgrund
Grundareal850 m²
Billede fra Klokkevænget 30, 3300, Frederiksværk
Billede af matrikelkort fra Klokkevænget 30, 3300, Frederiksværk
Luftfoto fra Klokkevænget 30, 3300, Frederiksværk
Luftfoto fra Klokkevænget 30, 3300, Frederiksværk
Luftfoto fra Klokkevænget 30, 3300, Frederiksværk
Luftfoto fra Klokkevænget 30, 3300, Frederiksværk

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen