Fritidshus, Sagsnr. 35-002064

Vejby Strandvej 33, 3210 Vejby

Fritidshus, Sagsnr. 35-002064

Vejby Strandvej 33, 3210 Vejby

Kontantpris

1.325.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.922,-
Boligareal
49m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Hyggeligt 'du & jeg'-sommerhus tæt på vandet!

Forestil dig et fredeligt tilflugtssted. Et sted, hvor du kan stikke af fra storbyens stress og jag, få pulsen ned og nyde livet ved vandet - midt i naturen. Lyder det tillokkende? Så er dette sommerhus måske dit nye 'tilflugtssted'.

Læs mere om Vejby Strandvej 33
Giv et bud på boligen

LokalBolig Vejby ApS

Holløselund Standvej 44

3210 Vejby

Telefon: 48 76 08 80
CVR: 2850 6562

Vil du vide mere?

Mere om Vejby Strandvej 33

...

Huset ligger på en stor, naturskøn hjørnegrund på 1.007 m2. Grunden er utrolig høj, og det betyder, at I har et perfekt, frit view over området og trætoppene omkring. Huset ligger desuden utrolig tæt på stranden. Faktisk skal I kun krydse Strandvejen, før I står med fødderne solidt plantet i det hvide sand. Herudover er der kort afstand til den lokale Sparkøbmand, så god rødvin og møre bøffer til grillen er nemt at få fingre i.

Huset er et ægte 'du & jeg'-sommerhus. Det oser af charme, og når du træder indenfor, fornemmer du straks den gode stemning, der får dig til at slappe helt af. Du vil slippe alle tanker om en travl hverdag, og i stedet vil du nyde duften af din morgenkaffe og solen, der strejfer din hud.

Huset har fået lagt nyt tagpap, og boligens 49 m2 er utrolig godt udnyttet, hvilket får den til at fremstå mere rummelig, end den reelt er. Indenfor bliver huset gennemstrømmet af et fantastisk lysindfald fra store, charmerende sprossevinduer, der er vendt perfekt i forhold til solen. Foruden et godt soveværelse indeholder huset en lys stue med brændeovn og direkte udgang til en nyere, delvist overdækket træterrasse med god udsigt. Her er også et badeværelse, et køkken og et bryggers.

Det kan siges kort: Hvis du drømmer om et ægte 'du & jeg'-sommerhus med masser af charme og varme, en naturskøn udsigt og kort afstand til stranden, så er dette sommerhus helt perfekt. Når du handler sommerhus hos LokalBolig, kan vi igennem vores samarbejde med Handelsbanken tilbyde dig 80% belåning. Ring og hør nærmere!

Se alle 2 billeder.

Plantegning

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med