Kontantpris

Tjek boliglån

1.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.138,-
Boligareal
88m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Fritidshus, Sagsnr. 35-X0000115

Tuemosen 15, 3210 Vejby

Lyst og velholdt sommerhus med stort anneks

Er I på udkig efter en fantastisk oase, hvor I kan skabe ferieminder året rundt? Så tag med os til det hyggelige sommerhuskvarter i det gamle Rågeleje, hvor I nu kan blive de lykkelige ejere af denne velholdte feriebolig, der byder sig til med...

Læs mere om Tuemosen 15
Mægler Michael Rasmussen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Tuemosen 15

masser af plads til den helt store familie.

Området er roligt og ugeneret med kort cykelafstand til Rågelejes populære badestrand, ligesom I snildt kan gå til byens midte. I er også tæt på de smukke naturomgivelser ved Unnerup Mose, mens I kan køre til Gilleleje.

Det gråmalede træhus har en klassisk fremtræden med mørkt tegltag og store, hvide vinduesrammer. Samme udtryk er at finde i det lækre anneks, der rummer hele tre værelser, samlet omkring en fordelingsentré. Boligen er løbende renoveret – blandt andet med udskiftning af vinduer og tag mellem 2009- 2013. I 2014 er stuen udvidet og ,der er lavet nyt køkken, mens både hus og anneks er nymalet i 2016. Det skal desuden nævnes, at der er lavet kloakering, hvor alt er koblet på.

Inden døre hersker en indbydende atmosfære med elegante detaljer. Her er to værelser, et disponibelt rum og et brusebadeværelse, mens hjerterummet udgøres af et hvid, stilrent køkken med åben forbindelse til stuen, hvor en rustik brændeovn sikrer varme og hygge. Køkkenet er udstyret med gode hårde hvidevarer og giver plads til en charmerende spisekrog, ligesom den dejlige stue snildt kan indrettes med både spisebord og sofahjørne.

Ejendommen omkranses af en stor grund med en legevenlig græsplæne og hyggelige terrasseområder, hvor I kan nyde tilværelsen i ugenerte rammer. Idyllen understreges af den lille å, der løber gennem baghaven, og som ekstra bonus kan I plukke æbler, rarbarbar og solbær, og tilmed er her fine betingelser for etablering af en køkkenhave.

Ring for en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: