Kontantpris

1.595.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.763,-
Boligareal
97m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Fritidshus, Sagsnr. 35-0000017

Thorsvej 1, 3210 Vejby

Helårsanvendeligt sommerhus nær stranden i Vejby Strand

Søger I et helårsanvendeligt sommerhus i pæn stand, der tilmed har en dejlig, stor have? Så skal I vende blikket mod denne rummelige bolig med en god placering i Vejby.

Læs mere om Thorsvej 1

Mere om Thorsvej 1

Fra adressen er der blot få hundrede meter til en badevenlig strand, ligesom der er gåafstand til den lokale fiskehandel og SPAR-købmand, som har åbent alle årets dage. Desuden er det fredede naturområde Heatherhill og Tisvildeleje kun en cykeltur væk.

På Thorsvej 1 møder I denne ejendom fra 1961, hvis sortmalede træbeklædning komplementeres af et sort tag med solcelleanlæg og hvide vinduesrammer. Boligen er vedligeholdt, herunder med renovering af badeværelset i 2016, ny isolering på gavl og loft i stuen samt ny varmepumpe i 2014. Tilknyttet matriklen er også en carport med værksted og to redskabsrum.

I bydes velkommen i en entré med rum til at hænge overtøjet i det praktiske skab. Herfra udfolder boligen sig via en optimal planløsning uden spildplads.

Der venter tre værelser med mange muligheder - uanset om I har behov for rum til familien, overnattende gæster eller et hobbyrum. Endvidere er der et badeværelse med bruseniche og et gæstetoilet med plads til en vaskemaskine - begge rum er desuden gjort ekstra komfortable med gulvvarme.

Sommerhusets hjerterum udgøres af det integrerede køkken og stue, hvor den åbne forbindelse og imponerende loftshøjde med loft til kip skaber en let og indbydende atmosfære - godt hjulpet på vej af de brede vinduespartier, som lysindfaldet strømmer ind gennem.

Køkkenet er veludstyret med gængse hvidevarer, fin skabsplads og adgang til et praktisk bryggers. I stuen tilføjes ekstra charme takket være de rødmalede bjælker og den hyggelige brændeovn, som bliver et naturligt omdrejningspunkt på kølige dage. Fra stuen er der direkte udgang til en overdækket terrasse, mens grunden fuldendes af en stor, velholdt have med plads til leg og afslapning.

Kom og oplev boligen!

Området

Lignende boliger