Fritidshus

Lundeskrænten 32

3210 Vejby
Boligareal91 m²
Grundareal819 m²
Værelser inkl. stuer3

Solgt

Solgt på 25 dageLokalBolig Vejby ApS

Dejligt sommerhus tæt på stranden

I Holløselund får livsnyderen virkelig noget for pengene i dette skønne sommerhus. I sommerhuset er der optimale betingelser for afslapning, da der er et hyggeligt opholdsmiljø, et badeværelse med jacuzzi og sauna, et gæstetoilet og to værelser. Udenfor er der solrige terrasser og en overskuelig have, og samtidig får I brugsret til de fantastiske fællesfaciliteter med blandt andet tennisbaner, legepladser og petanquebaner. Der er et stort udlejningspotentiale, hvor der i 2023 var udlejning for kr. 119.000 for 169 dages udlejning. Fibernet er blevet indlagt. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Lundeskrænten 32, 3210, Vejby

Mere om boligen

Solrige terrasser

Sommerhuset ligger for enden af en lukket vej, og det grænser op til et naturskønt område, hvilket gør, at dyrelivet ofte besøger grunden. Grunden består af en overskuelig græsplæne indrammet af hæk, en vestvendt fliseterrasse samt den store sydvendte terrasse, som er delvist overdækket. Nyetableret overdækket loungeområde med udekøkken. Dette betyder, at I kommer til at prioritere hyggeligt samvær under åben himmel.

Stemningsfuldt og rummeligt

Stemningen indenfor er fremragende, og det kommer især til udtryk i den højloftede stue. Brændeovnen spreder stemning, vinduespartierne sørger for lysindfaldet og rummeligheden giver plads til at indrette forskellige opholdszoner. Det tosidede køkken ligger i åben forbindelse med stuen, så I kan holde øje med aktiviteterne i stuen, mens I tilbereder aftensmaden.

Badeværelset og værelserne

Det rummelige badeværelse er indrettet med komfort og afslapning for øje. Der er nemlig en jacuzzi med plads til to personer fra 2023, og derudover får I glæde af en bruseniche og en sauna. De to værelser ligger i hver sin ende af huset, så I får gode, private rammer, når dagen slutter.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Martin Yde
KontaktMartin YdeLokalBolig Vejby
48 76 08 80

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 35-X0000877

Info

BoligtypeFritidshus
Boligareal91 m²
Grundareal819 m²
Værelser inkl. stuer3
Byggeår2005

Andre bygninger

Udhus8 m²
Integreret udhus2 m²
Billede fra Lundeskrænten 32, 3210, Vejby
Billede fra Lundeskrænten 32, 3210, Vejby
Billede fra Lundeskrænten 32, 3210, Vejby
Billede af udendørs fra Lundeskrænten 32, 3210, Vejby
Billede fra Lundeskrænten 32, 3210, Vejby
Billede fra Lundeskrænten 32, 3210, Vejby

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen