Kontantpris

Tjek boliglån

1.498.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.837,-
Boligareal
57m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Fritidshus, Sagsnr. 35-X0000070

Egemarken 31, 3210 Vejby

Fritidshus i Vejby med stor grund og skøn udsigt

Her er der sommerhuscharme, når det er bedst. Dette fritidshus ligger ugenert for enden af en vej ud til naturskønne områder, mens det inden døre har køkken-alrum og god plads til sovende gæster.

Læs mere om Egemarken 31

Mere om Egemarken 31

Huset ligger dejligt trukket tilbage på grunden, og med den karakteristiske træbeklædning får man den helt rigtige feriefølelse, når man ankommer. Fra entréen kommer man ind i køkken-alrummet, som præsenterer sig flot med et vinkel-køkken fra HTH, der har en mørk bordplade og grebsfri låger, mens trægulvet breder sig videre ind i alrummet, der byder på en hyggelig brændeovn. Herfra er der en åbning mod den indbydende stue, der er belagt med lyse klinker og har dør til haven. Badeværelset er moderniseret, med gulvvarme og fremstår pænt med klassiske, hvide fliser, der strækker sig fra gulv til loft, mens sorte, diagonale fliser med gulvvarme pryder gulvet.

I huset er der ligeledes et godt værelse, mens man kan finde flere sovepladser i de tre annekser, hvor det ene har depotplads til opbevaring, et andet fungerer som skur og det tredje har store glasskydedøre på to af væggene til terrassen, således man kan nedbryde grænsen mellem ude og inde. Ude får man fornøjelsen af en skøn grund på 1948 kvm, der har en sydvendt have og endnu et terrasseområde, som her er indhegnet. Grunden byder på mange muligheder, mens området i særdeleshed også er charmerende; lige ved siden af ejendommen løber Højbro Å, mens man kan gå til Heather Hill eller kysten på under tyve minutter. Handlemuligheder i Vejby by er tilmed kun en cykeltur væk. Kontakt os for en fremvisning af denne idylliske oase.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger