Fritidshus, Sagsnr. 35-002292

Baune-Åsen 7A, 3210 Vejby

Fritidshus, Sagsnr. 35-002292

Baune-Åsen 7A, 3210 Vejby

Kontantpris

1.865.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.287,-
Boligareal
120m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Velholdt og rummelig fritidshus på 120 m² fra 2007

Stort sommerhus på 120 m² med stort udlejningspotentiale såfremt dette ønskes

Læs mere om Baune-Åsen 7A
Giv et bud på boligen

LokalBolig Vejby ApS

Holløselund Standvej 44

3210 Vejby

Telefon: 48 76 08 80
CVR: 2850 6562

Vil du vide mere?

Mere om Baune-Åsen 7A

...

Du finder dette flotte sommerhus i skønne Rågeleje, kun fem minutters cykeltur fra stranden. I det store hus kan du dele ferieopleveler med familie og venner året rundt, og ønsker du at leje huset ud i perioder, så gør både indretning og beliggenhed huset til et attraktivt lejemål. Da grunden er på hele 1.200 m2, følger der en dejlig stor have med leg og hyggelige oplevelser med i købet.

Sommerhuset blev opført i 2007. Stilen følger opskriften på klassisk dansk sommerhusidyl: sort træbeklædning, hvide vinduer og meget stor træterrasse. Indenfor er der et stort og lyst opholdsrum, tre værelser med faste skabe, et rummeligt spabadeværelse og et gæstetoilet.

Det store opholdsrum rummer både køkken, spisestue og dagligstue. I dagligstuen er der loft til kip, brændeovn og dobbeltdør til terrassen.

Opholdsrummet danner en fantastisk ramme om familiehygge, men kan også rumme alt fra påskefrokoster, runde fødselsdage og juleaftener.

Om sommeren leves livet ude, og på den store træterrasse er der sol fra morgen til aften. Ude på den store plæne er der både plads til bålsted, legeplads og boldspil, og grunden er omkranset af grønt, så I er ganske ugeneret, når I opholder jer her.

Turen ned til strandpromenaden går gennem fredelige sommerhusveje. Ud over en tur i de blå bølger kan I her nyde vafler fra ishuset og lækkert mad hos restaurant Søstjernen. Der er desuden indkøbsmuligheder blot 700 meter fra sommerhuset.

Drømmer du om sommerhusidyl i Nordsjælland, så slå til nu. Vi glæder os til at vise dig det flotte sommerhus. Når du handler sommerhus hos LokalBolig, kan vi igennem vores samarbejde med Handelsbanken tilbyde dig 80% belåning. Ring og hør nærmere!

Se alle 19 billeder.

Plantegning

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med