Fritidshus, Sagsnr. 27-015277

Skærpibervej 7, 4873 Væggerløse

Fritidshus, Sagsnr. 27-015277

Skærpibervej 7, 4873 Væggerløse

Kontantpris

2.095.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.919,-
Boligareal
157m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Skønt sommerhus i Marielyst

Sommer, sol, strand og vand. Alt det gode til weekender og ferier forener sig i dette sommerhus og denne beliggenhed i det pragtfulde Marielyst.

Læs mere om Skærpibervej 7
Giv et bud på boligen

LokalBolig Køge ApS

Torvebyen 9

4600 Køge

Telefon: 56 63 03 39
CVR: 3459 8444

Vil du vide mere?

Mere om Skærpibervej 7

Et sted, hvor himlen og havet er ekstra blåt, solen skinner særligt meget, og hvor alting bare viser sig fra sin bedste side.

Sommerhuset, skagensgult med rødt tag, ligger på en 1.634 kvadratmeter stor naturgrund, hvor store og små kan boltre sig og slå sig løs. Hækken og de enkelte velvoksne grantræer skærmer og rammer huset ind, men i haven og på græsset er her alle muligheder for legesyge, boltrende børn og barnlige sjæle.

Indretningen af huset er nærmest som en skæv hestesko, der åbner mulighed for at indrette en hyggelig solskinsterrasse. I læ af huset kan man få glæde af de små solskinsstunder, der også opstår i det kølige tidlige forår og sene efterår.

Fra terrassen har man tre forskellige indgange at vælge imellem - mod pool/spa/sauna-afdelingen, mod værelserne og mod stue/køkken, der fungerer som husets hjerte og naturlige samlingspunkt.

Flere steder går stuer og værelser op til kip sammen med vinduerne, så lyset strømmer overdådigt indenfor i de lyse, indbydende rammer. Den store stue og køkken, der ligger som ét åbent, herligt trivsels- og samværsrum, er stedet, hvor familien og gode venner virkelig kan mærke afstikkeren fra hverdagen. Dette er stedet, hvor man fylder krop og sjæl med fornyet energi og lader op - med smil, latter, snak og leg.

Køkkenet rummer alt, også opvaskemaskine, og har tilmed direkte udgang til haven. Mens man hygger om middagsmaden eller slår speltbollerne op, kan man følge ungernes leg i haven og sikre sig, at alle har det godt.

Om aftenen samles alle om det store spisebord eller i sofa-/loungemøblerne, for her er kvadratmeter nok til at kunne huse mange. De 157 boligkvadratmeter bolig rummer også plads til hele seks værelser og tre badeværelser - og er dermed et sommerhus, som er gearet til store arrangementer og fantastiske familieweekender.

Sommeren her er lig med spadsereture til stranden og badeture i bølgen blå. En gåtur eller løbetur på diget, hvor man kan skue ud over havet og horisonten, vil være en rendyrket wellness-oplevelse i sig selv. På disse naturskønne kanter opleves naturen bare mere intenst og levende.

Om aftenen eller i overgangen til den kolde sæson vil man påskønne det indendørs pool- og spaområde. Store og små kan bade og lege sammen i det våde element, eller man kan tage en slapper i saunaen. Så herlige omgivelser er de færreste forundt - og noget, man vil nyde og sætte pris på. En lille oplevelse, som er lige ved hånden, og som man vil mindes i sit inderste.

Marielyst, der flere år i træk kåret som Danmarks bedste strand, er en ægte perle ved Østersøen med en hyggelig, zen-agtig bymidte og masser af oplevelser og aktiviteter for store og små. Et mekka af muligheder.

Velkommen til Skærpibervej 7

Plantegning

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med