Fritidshus, Sagsnr. 27-013365

Kystvejen 266B, 4671 Strøby

Fritidshus, Sagsnr. 27-013365

Kystvejen 266B, 4671 Strøby
Boligareal
74m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Romantisk sommerhus ved Køge Bugt

Sådan er det med huset her. Oprindeligt et godt, lille sommerhus bygget i 1974 af en familie, der faldt pladask for området, lyset og stranden kun få skridt herfra. Det er virkelig vokseværk med omtanke, og resultatet er et flot, moderne hjem.

Læs mere om Kystvejen 266B

LokalBolig Køge ApS

Torvebyen 9

4600 Køge

Telefon: 56 63 03 39
CVR: 3459 8444

Vil du vide mere?

Mere om Kystvejen 266B

Virkningen er ganske spektakulær - man får udnyttet det fantastiske lys fra en solskinsblå himmel eller et godt kig til stjernerne på en klar nattehimmel. Sammen med de sprossede glasdøre og indretningen i naturens blide farver gør det hele husets atmosfære afslappet, varm og solfyldt. Den skønne stue med praktisk, åbent køkken er hjemmets omdrejningspunkt, hvor store og små kan hygge sig sammen, lege og slappe af. Brændeovnen passer perfekt ind og spreder både en herlig stemning og den dejligste varme i hele huset. Her er masser af plads til spisebordet, hvor man sidder i første parket til en imponerende panoramaudsigt over haven.

Om sommeren er det oplagt at leve livet på den store træterrasse. Det giver dejligt meget ekstra plads og er en stor fordel, når man har brug for, at der er højt til 'loftet'.

Med hele tre skønne værelser og et disbonibelt rum har man god plads, måske også til hjemmekontor eller gæsteværelse, når venner og familie kommer på besøg og gerne vil overnatte. Så pragtfulde omgivelser har man nemlig svært ved at slippe. To af værelserne har egen havedør, så en tidlig morgen kan man let træde udenfor på træterrassen og nyde lyden af morgenens stilhed. Design er et vigtigt, gennemgående element, og især badeværelset er ren luksus med elegante håndvaske, lækre skabselementer og et flot, mørkt trægulv.

Den 800 m2 store grund er et eldorado for hele familien med majestætiske, stedsegrønne træer og buske, robuste klatretræer og en stor græsplæne med plads til leg, tumlerier og måske et drivhus til røde tomater, agurker, druer og krydderurter. Al haveudstyr opbevares naturligvis i den 54 m2 store, indbyggede carport, der harmonisk smelter sammen med huset. En morgen- og aftendukkert vil uden tvivl blive en kær vane - det er blot at hoppe i klipklapper og gå de få meter til badestranden, så venter der sig mange flotte solopgange og skønne, mindeværdige naturoplevelser.

Velkommen til Kystvejen 266B

Plantegning

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med