Fritidshus, Sagsnr. 02-131309

Skadevænget 35, 4050 Skibby

Fritidshus, Sagsnr. 02-131309

Skadevænget 35, 4050 Skibby

Kontantpris

1.095.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.637,-
Boligareal
81m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

140 kvm. flot moderniseret sommerhus!

Det kan næsten ikke blive mere idyllisk end omgivelserne ved dette velholdte fritidshus i sommerhuskvarteret her i Vellerup.

Læs mere om Skadevænget 35
Giv et bud på boligen

LokalBolig Frederikssund ApS

Østergade 9A

3600 Frederikssund

Telefon: 47 39 39 39
CVR: 3524 9028

Vil du vide mere?

Mere om Skadevænget 35

I den frodige have ligger jeres egen skønne sø, og under 400 meter fra boligen finder I vandet ved "Verdens Ende", hvor sommerstemningen ikke kan undgå at snige sig ind.

Med kun én times kørsel hertil fra København, kan I nemt beslutte jer for at køre en tur i sommerhuset en fredag efter arbejde, og på vejen kan I gøre stop i Kirke Hyllinge og købe ind i Fakta, inden I rammer sommerhuset seks kilometer længere væk. Med gåafstand til stranden, kommer I sikkert til at bruge meget af fritiden i det klare vand, men I kan også slentre ture i de naturskønne omgivelser i Egholm Skov omkring to kilometer væk.

Udefra ligner fritidshuset en klassisk villa med et sommerligt strejf af den lysegule facade og i alt får I 140 etagemeter fordelt på boligen med førstesal.

På førstesalen ligger to hyggelige værelser med skråvægge. I stueplan finder I det flotte badeværelse med en stor glasafskærmet bruseniche, topmonteret håndvask og frilagte sorte bjælker i loftet, som også er at finde i det veludstyrede køkken-alrum med sorte elementer. I forbindelse med alrummet ligger den lyse stue, som har et dejligt lysindfald takket være et stort ovenlysvindue, der lader sollysset strømme ind.

Der kan dases i solen på terrassen, eller I kan tage et tæppe med ned til den store sø i bunden af haven, hvor guldsmede dovent vimser rundt over vandets overflade.

Skal jeres weekender og ferie holdes i disse naturskønne omgivelser? Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med