Fritidshus

Skadevænget 15

4050 Skibby
Boligareal50 m²
Grundareal1.202 m²
Værelser inkl. stuer3

Solgt

Solgt på 11 dageLokalBolig Frederikssund ApS

Velholdt sommerhus med rigtig god beliggenhed i Vellerup Sommerby.

Blot fem minutters gang fra vandkanten i Isefjorden, beliggende højt og alligevel ugenert med et frit og flot udsyn udover landskabet og med et charmerende fjordkig såvel inde fra køkkenet som fra terrassen og rundt om på grunden, bliver I mødt af dette yndige Västkust Stugan sommerhus, der emmer af idyl med sortmalet facade, hvide vinduesrammer og et tilhørende anneks i samme stil. Boligen ligger i roligt område og er yderst velholdt med nyere tagbeklædning fra 2017. Alle vinduer og døre er udskiftet. God veludnyttet planløsning. Rummer to værelser, rummeligt badeværelse, entre, køkken med vaskemaskine samt stue. Udelivet nydes i den skønneste have. Her har man på det højeste punkt på grunden bevaret fundamentet fra det oprindelige udhus, så det er nemt at bygge endnu et anneks, drivhus/lysthus eller anlægge endnu en solrig terrasse med kig mod fjorden. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Skadevænget 15, 4050, Skibby

Mere om boligen

Der medfølger desuden godt værksted og haveskur fra 2019.


Sol og sommer

Den flotte, frodige have er en oase uden lige med opvoksede træer, bla æble, blomme og kirsebær, samt buske, der skaber et charmerende udemiljø. Den sydøstvendte terrasse mellem hus og anneks er et læfyldt opholdssted, mens den vestvendte terrasse med delvis overdækning og glasafskærmning er perfekt til sommeraftenerne med flotte aftenhimle og solnedgange.

Kom med indenfor

Huset er lyst og indbydende, og det naturlige omdrejningspunkt er stuen. Terrassedøren forbinder direkte med udemiljøet.

Rundturen fortsætter

Køkkenet er i sommerhusstil fra 2014. Her er også mulighed for en spisekrog eller evt ekstra sengeplads, eks tremmeseng til barnebarnet. Sovepladserne fordeler I på de to værelser, og har I overnattende gæster, kan de tage annekset i brug. Der er udgang hertil direkte via køkkendøren, hvor badeværelset også befinder sig. Dette har man ved renoveringen bevaret med de oprindelige fliser.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Jens Hougaard
KontaktJens HougaardLokalBolig Frederikssund
29 84 81 71

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 02-X0002847

Info

BoligtypeFritidshus
Boligareal50 m²
Grundareal1.202 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager1
Byggeår1975

Andre bygninger

Udhus8 m²
Udhus15 m²
Billede fra Skadevænget 15, 4050, Skibby
Billede af set fra haven fra Skadevænget 15, 4050, Skibby
Billede fra Skadevænget 15, 4050, Skibby
Billede fra Skadevænget 15, 4050, Skibby
Billede fra Skadevænget 15, 4050, Skibby
Billede fra Skadevænget 15, 4050, Skibby

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen