Fritidshus, Sagsnr. 04-LB0251

Bjergvej 7, 3370 Melby

Fritidshus, Sagsnr. 04-LB0251

Bjergvej 7, 3370 Melby

Kontantpris

4.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.515,-
Boligareal
87m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Eksklusivt fritidshus med udsigt over Liseleje

På en smuk, højtliggende naturgrund ligger dette enestående fritidshus og venter på at slå dørene op for nye ejere. Her er tale om en ejendom i den absolutte liebhaverklasse med en fantastisk panoramaudsigt, som man sjældent støder på.

Læs mere om Bjergvej 7
Giv et bud på boligen

LokalBolig Liseleje ApS

Liselejevej 115

3360 Liseleje

Telefon: 47 76 12 34
CVR: 2693 7302

Vil du vide mere?

Mere om Bjergvej 7


Som fra toppen af et bjerg kan man skue over det omgivende naturlandskab med nordkysten og Kattegats blå bølger - og samtidig er der blot 12 minutters gang til den skønne badestrand ved Liseleje. På grunden er der desuden 2 gode P-pladser, hvor bilerne bliver skjult af buske og træer.

Huset er fra 2014 og er et helårsanvendeligt lavenergihus fra EBK. Arkitekturen er enkel og smagfuld, med et strejf af nordisk minimalisme, og indvendigt er alt nyt og lækkert. Man mærker det gennemførte og eksklusive materialevalg i alle løsninger - her vil selv den kræsne liebhaver ikke blive skuffet. Huset er "varmt" og meget velisoleret, hvilket gør det til et utroligt behageligt sted at opholde sig hele året rundt.

Indretningen er særdeles gennemtænkt og giver fuldt udbytte af samtlige kvadratmeter med tre gode værelser, et lækkert badeværelse og et stort, indbydende opholdsrum med åbent køkken. Særligt opholdsrummet fortjener en ekstra bemærkning med på vejen. Her strømmer lyset ind gennem de store panoramavinduer, der samtidig giver dig frit udsyn til den smukke natur udenfor - en fantastisk ramme til at opleve årstidernes skiften på allernærmeste hold.

Fra stuen er der flere udgange til den store, lækre træterrasse, der følger husets facader som dækket på et skib. Herude får du masser af plads til at nyde de lune sommermåneder i første parket til naturen, hvor fasaner og rådyr jævnligt kommer på besøg. Naturgrunden kræver ingen vedligeholdelse, og blot 50 meter væk ligger det fredede område Lindebjerg, hvor der er udsigtspunkt og kælkebakke om vinteren.

Der er meget mere at fortælle om dette eksklusive fritidshus med den fantastiske udsigt over skov og hav, men vi foreslår, at du selv lægger vejen forbi og oplever det hele med egne øjne.

Plantegning

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med