Fritidshus, Sagsnr. 04-LB0267

Gransangervej 3, 3360 Liseleje

Fritidshus, Sagsnr. 04-LB0267

Gransangervej 3, 3360 Liseleje

Kontantpris

4.295.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.483,-
Boligareal
120m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Sjældent udbudt liebhaver-fritidshus i Liseleje

Lysindfaldet er fantastisk i dette lækre liebhaver-fritidshus, der har en meget eftertragtet beliggenhed centralt i Liseleje, under ti minutters gang fra stranden.

Læs mere om Gransangervej 3
Giv et bud på boligen

LokalBolig Frederiksværk ApS

Hillerødvej 2A

3300 Frederiksværk

Telefon: 47 76 00 50
CVR: 2693 7302

Vil du vide mere?

Mere om Gransangervej 3

Inden døre byder den stråtækte idyl på blandt andet tre vidunderlige værelser, et pragtfuldt køkken-alrum og en skøn opholdsstue. Ude kan I nyde den 1.274 m2 smukke grund og en stor terrasse, der ligger i læ af huset. På grunden ligger et stort ældre udhus med toilet, som kan indrettes til anneks med bad. Derudover findes der en ældre garage samt carport.

Der hviler en skøn ro over haven, hvor birk, gran og frugttræer giver liv omkring græsplænen. Her er sol- og hyggekroge overalt, mens den store terrasse inviterer til lange dage i loungestole og aftener med kølig vin og grillet fisk. Får I lyst til en aftendukkert, en is eller en drink på en af de hyggelige cafeer tager det ikke mange minutter at slentre ned til byen.
Skal der købes ind, har I to minutters gang til den lokale købmand. Større indkøb klares i Asserbo eller Frederiksværk.

Boligen er opført i 1932 og byder på 120 m2, fordelt på to etager.

Siden 2002 har ejendommen gennemgået en totalrenovering med respekt for husets sjæl og charme. For eksempel er de gamle vinduer blevet renoveret og sat i igen sammen med speciallavede forsatsvinduer. Senest, i 2016, er stråtaget blevet renoveret.

Den harmoniske stue er som skabt til hygge med god plads til store sofaer og lænestole. Brede dobbeltdøre åbner ud til haven, så I kan nyde sommerens dufte og den friske luft.

En væghængt brændeovn spreder hygge og varme i det skønne køkken-alrum, hvor I nemt kan sidde ti til bords. I kan også næsten være ti kokke i det lækre Invita-køkken, der byder på hvide elementer, hvidolierede massive træbordplader og Smeg gaskomfur.

Stueplan fuldendes af et bryggers og et lækkert badeværelse med topmonteret håndvask og regnbruser, mens I på første sal finder tre vidunderlige værelser med loft til kip og karnapvinduer.

Velkommen til et fantastisk fritidshus på Gransangervej 3 i Liseleje.

Se alle 36 billeder.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med