Fritidshus, Sagsnr. 35-002171

Weypils-Åsen 30, 3230 Græsted

Fritidshus, Sagsnr. 35-002171

Weypils-Åsen 30, 3230 Græsted

Kontantpris

1.450.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.976,-
Boligareal
83m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Norsk bjælkehus med masser af charme og sjæl

Svømmeture ved sandstranden, vandreture i lynglandskaberne og udflugter til de summende sommerbyer Rågeleje og Gilleleje. Solskinsdage på terrassen i den store, skønne have og regnvejrsdage inden døre i det mest charmerende sommerhus.

Læs mere om Weypils-Åsen 30
Giv et bud på boligen

LokalBolig Vejby ApS

Holløselund Strandvej 44

3210 Vejby

Telefon: 48 76 08 80
CVR: 2850 6562

Vil du vide mere?

Mere om Weypils-Åsen 30

Ferier og fridage får fantastiske rammer i dette fritidshus i Udsholt Strand!

Hyggen er i højsædet i det sortmalede bjælkehus med hvide vinduesskodder og småsten på taget. Huset blev oprindeligt opført som en udstillingsmodel i Oslo og derefter sejlet til Danmark, hvor det fandt sin rette plads her i Nordsjællands grønne omgivelser. Vi taler altså god, gedigen, norsk kvalitet med masser af atmosfære ude såvel som inde.

Træoverflader og loft til kip skaber stemning, særligt i det store, åbne opholdsafsnit med køkken-alrum og stue, hvor en brændeovn bidrager med knitrende varme på kølige dage. Huset er også indrettet med en entré, to værelser samt et fint flisebadeværelse med bruseniche.

Desuden er der et integreret redskabsrum.

Den 1.204 kvadratmeter store grund er hovedsageligt anlagt med græs og et par høje hængebirke, hvor I kan søge skygge i sommervarmen. Ungerne har plads til at udfolde sig på plænen, og I kan altid finde sol på en af terrasserne omkring huset.

Når I trænger til en kølig dukkert, kan I på ti minutter slentre ned til stranden gennem det stille sommerhusområde. Hopper I på cyklerne, kan I på et kvarters tid komme til spisestederne på strandpromenaden i Rågeleje, og tager I bilen i den anden retning, er der ti minutter til Gillelejes mange kulturtilbud.

Skal jeres ferier foregå i dette supercharmerende bjælkehus nær strand og skøn natur? Ring til LokalBolig, og lad os byde på en fremvisning.

Plantegning

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med

Cookies