Kontantpris

Tjek boliglån

2.350.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.263,-
Boligareal
108m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Fritidshus, Sagsnr. 35-X0000151

Græsvænget 11, 3230 Græsted

Eksklusivt og charmerende sommerhus tæt på strand

I fornemmer straks hvordan roen omkranser jer her i skønne Udsholt Strand, hvor I kan nyde naturen og beundre vandet. Det er netop her, at dette sommerhus i halvandet plan venter på at danne rammen om jeres næste mange ferier.

Læs mere om Græsvænget 11
Mægler Martin Yde. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Græsvænget 11

Det fantastiske og anderledes sommerhus fremstår yderst charmerende med stråtag, der er delvist skiftet, og så er her nyere vinduer og døre, som samlet giver jer et sublimt hjem. Boligen er placeret på en 1.201 m² grund, som byder på et dejligt terrassemiljø, hvor I kan samles med venner, familie og de nye bekendtskaber fra området, og afholde hyggelige grillaftener. Foruden sommerhuset er der ligeledes et skønt anneks, der også kaldes Bella Pensione, som gemmer på flere anvendelsesmuligheder.

Inden døre træder I ind i køkken-alrum og stue, der er samlet i ét, således I kan nyde hinandens selskab. Samtidig med at maden tilberedes i det nyere køkken, kan familien underholde og spille spil omkring spisebordet. I kan også vælge at slappe af i sofaen, mens I tænder op i den hyggelige brændeovn. Endelig rummer denne etage et værelse og et nyere badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter, så I slipper for at slæbe hele garderoben med. På førstesalen venter der yderligere to værelser, som I kan indrette med flere sovepladser til de overnattende gæster, og slutteligt er der en stor stue, som er det oplagte sted at trække sig tilbage med en god bog og skøn kop te. I kan også vælge at gå ud på den solrige balkon og nyde den betagende udsigt til området.

Fra adressen er der ikke langt til vandet, hvor I kan gå ned de lune sommerdage og tage svalende dukkerter og bygge sandslotte. På vejen til stranden går I desuden forbi det fredede område A.P. Møller grunden, hvor I kan spadsere ture og beundre omgivelserne.

Sjældent udbudt sommerhus i 1½ plan tæt på stranden... LokalBolig glæder sig til at må fremvise et unikt sommerhus til dig...

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: