Kontantpris

Tjek boliglån

1.750.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.826,-
Boligareal
54m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Fritidshus, Sagsnr. 50-X0000079

Gille-Åsen 5, 3230 Græsted

Utroligt flot og velholdt sommerhus tæt på stranden

Dette sommerhus i Udsholt Strand tilbyder de perfekte rammer om jeres forlængede weekender og ferier. Her kan I dase på solsengene på terrassen, hvorfra den skønne naturgrund udspringer, når I ikke bruger sommeren ved stranden.

Læs mere om Gille-Åsen 5
Giv et bud på boligen
Mægler Martin Yde. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Gille-Åsen 5

Sommerhuset er moderniseret og renoveret med blandt andet udskiftning af tag i 2006, vinduer og døre i 2008 og 2014, ligesom terrassen er lagt. Udvendigt træværk er løbende vedligeholdt af sælger og dele af træværket er nymalet i 2017. I får 71 m², og dertil kommer yderligere 10 m² flot anneks, der giver jer mulighed for at have overnattende gæster på besøg.

Indretningen byder på to værelser, der ligger på hver sin side af badeværelset med turkisblå klinker og ovenlysvindue. Hjertet i boligen er det åbne opholdsmiljø med køkken og stue i ét. Her er der fritlagte bjælker, hvidmalede trævægge og et mørkt klinkegulv, som sætter stemningen. Nærmest hele langsiden af rummet består af brede glaspartier fra gulv til loft, som lader lyset indtage rummet.

Køkkenet (udskiftet i 2014) holder sommerhusstilen med hvide fronter med sorte greb, vitrineoverskabe og bordplade i naturfarvet bøgetræ. Halvmuren sørger for, at hjemmets kok sagtens kan deltage i samtalen i den bløde sofa, der står nær den knitrende brændeovn, som ikke kun er stemningsskabende, men også praktisk på de kolde dage.

Udover at have kort afstand til stranden, kommer I også til at bo tæt på det fredede areal A.P. Møller Grunden, hvor skov, hedelyng og hyggelige stier indbyder til fredsommelige gåture og picnicudflugter. Besøg også Heatherhill ved Rågeleje, øv dit sving på de gode golfbaner i området eller fat fiskestangen langs kysten.

Store, opvoksede træer og buske skaber et afskærmende miljø i haven, der er en sand oase. Her er minimalt med vedligeholdelse, så I i stedet kan bruge tiden på vandkampe, solbadning og hyggelige grillmiddage i aftensolen. Terrassen er syd- og vestvendt og får gavmildt med sol, mens den overdækkede del af terrassen giver svalende skygge.

Vi er kun et stenkast væk til at give dig en god fremvisning af dette pragt eksemplar af et flot velholdt sommerhus. Ring 4876 0880.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: