Kontantpris

Tjek boliglån

1.565.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.983,-
Boligareal
84m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Fritidshus, Sagsnr. 35-X0000155

Bygvænget 28, 3230 Græsted

Super flot sommerhus med skøn, lukket have

I det fredelige sommerhusområde Udsholt Strand ligger denne flotte fritidsbolig på en 1.200 m² stor grund. Her kan sommeren snildt gå med at snuppe en morfar i hængekøjen, vandkamp på plænen og grillmiddage på den store terrasse i aftensolen.

Læs mere om Bygvænget 28
Giv et bud på boligen
Mægler Martin Yde. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Bygvænget 28

Derudover er området yderst naturskønt med stranden i gåafstand.

Pak en picnickurv og gå til A.P. Møller grunden, hvor I kan nyde en frokost i den vilde natur ved et af de opsatte bordebænkesæt til lyden af bølgeskvulp. Det kæmpestore, fredede naturområde grænser nemlig op til badestranden, hvor sommeren let får ben at gå på med friske dukkerter i havet og jagt efter fine, lyserøde skaller i vandkanten. Derudover er I blot en kort køretur fra Rågelejes hyggelige strandpromenade med spisesteder og indkøbsmuligheder, mens I i Gilleleje finder røgeri og fiskebutikker, hvor flotte laksestykker kan købes med hjem til grillen.

Den store grund er holdt vedligeholdelsesnem, så tiden kan bruges på ren afslapning i den lukkede have. Foran ved indgangen finder I en lille stenterrasse, hvor morgenkaffen akkompagneres af solens første stråler. På modsatte side af huset ligger en stor og hævet træterrasse, der både kan rumme solsenge og havesæt. Her er ligeledes et godt isoleret anneks.

Med sin sorte helt nymalede træfacade og hvide sprossevinduer emmer ejendommen af klassisk sommerhuscharme, mens I indendørs finder et mere nutidigt udtryk med et åbent opholdsmiljø, der på fantastisk vis kombinerer køkken, alrum og stue. Det brede glasparti fra gulv til loft samt loft til kip giver rummet en lys og luftig atmosfære, mens brændeovnen i hjørnet spreder hygge med sin knitrende ild på de regnfulde dage. I modsatte ende af den velovervejede planløsning finder I tre gode værelser og det nyere, flotte badeværelse med vaskemaskine og glasafskærmet bruseniche.

Lyder dette som jeres sommerhusdrøm? LokalBolig Gribskov er meget fleksibel med fremvisnings tidspunkter så ring endelig på 48760880.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: