Fritidshus, Sagsnr. 04-LB0150

Fyrrevej 7, 3300 Frederiksværk

Fritidshus, Sagsnr. 04-LB0150

Fyrrevej 7, 3300 Frederiksværk

Kontantpris

2.249.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.738,-
Boligareal
128m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Charmerende bjælkehus i Asserbo

Dine fremtidige ferier og feriedage kan udspille sig i flotte rammer, hvis du bliver den næste ejer af Fyrrevej 7 i Asserbo.

Læs mere om Fyrrevej 7
Giv et bud på boligen

LokalBolig Liseleje ApS

Liselejevej 115

3360 Liseleje

Telefon: 47 76 12 34
CVR: 2693 7302

Vil du vide mere?

Mere om Fyrrevej 7

Her, på en stor og vildtvoksende naturgrund, ligger nemlig et smukt bjælkehus, hvis spændende historie går helt tilbage til 1921 - selvom det ikke altid har ligget her på adressen.

Bjælkehuset blev nemlig opført i Gilleleje af norske tømrere - helt uden søm i takt med den traditionelle byggeskik. Siden blev det flyttet til Dragør, før det endelig fik sin rette plads nær Liselejes smægtende strande, Asserbo Plantage og Asserbo Golf Club.

Også det store anneks har hørt hjemme andetsteds, nærmere bestemt i Kokkedal. Trods individuelle særpræg klæder de to bjælkehuse hinanden fortrinligt, for begge har sortmalet facade og charmerende græsbeklædte tage.

Som sidebemærkning skal det nævnes, at under begge grønne tage er der lagt en beskyttende dug - og som overalt på ejendommen er materialekvaliteten her helt i top.

Der hviler en særlig rolig atmosfære i et hus af denne karakter. De solide bjælkekonstruktioner er helt skulpturelle at kigge på, og samtidig er der lys og luft takket være kiploftet og de mange sprossevinduer.

Hovedhuset imponerer med et åbent opholdsrum med køkken og stue i ét - hyggeligt indrettet med brændeovn, som supplerer husets varmepumpe og gulvvarmen under de gule teglfliser.

Bryggers og badeværelse er her også, og hvis de tre værelser ikke rækker, er der to disponible rum at gøre godt med i annekset. Ude venter en stor fliseterrasse, der med sin sydvestvendte placering ligger godt i forhold til solen. Omkring husene er græsset pænt holdt, mens resten af den 1.838 m2 store grund får lov til at stå på mere vilter vis med oprindelig beplantning.

Glæd dig til at opleve Fyrrevej 7!

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med