Fritidshus, Sagsnr. 34-S00531

Øerkrogvejen 2, 734, 8400 Ebeltoft

Fritidshus, Sagsnr. 34-S00531

Øerkrogvejen 2, 734, 8400 Ebeltoft

Kontantpris

1.395.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.839,-
Boligareal
57m2
Yderligere information

Charmerende sommerhus på Øer Maritime Havn

Lejeindtægt 2017 79.000 kr.

Læs mere om Øerkrogvejen 2, 734
Giv et bud på boligen

LokalBolig Vejle P/S

Enghavevej 22B

7100 Vejle

Telefon: 72 20 70 79
CVR: 3502 5073

Vil du vide mere?

Mere om Øerkrogvejen 2, 734

...

Hvis I leder efter et sommerhus helt ud til vandet, så er denne perle i Øer værd at se nærmere på. Her får I et særdeles velholdt fritidshus i naturskønne omgivelser med smuk udsigt over vandet i kanalen.

Området er perfekt for livsnyderne, da der er naturskønne omgivelser i form af både kanaler, hav og skov lige i nærheden, og derudover er der fælles swimmingpool og sportsområde forbeholdt beboerne på de små øer i kanalen. Den lokale købmand nås på under fem minutter til fods, mens fem minutters kørsel bringer jer til Ebeltoft.

Fritidshuset ligger på første sal og byder på god indretning i kvalitetsmaterialer. Der er lagt egetræsplank over det hele på nær i badeværelset, og der er gulvvarme overalt. I får et dejligt opholdsmiljø med åbent rumforløb mellem køkken og stue.

Køkkenet er lavet i 2008 og er moderne indrettet med induktionskogeplade, ovn i ståhøjde og lyse, grebsfrie elementer. I stuen kan I let indrette jer med en hyggelig sofagruppe og et spisebord, hvor I kan samles om aftensmaden og samtidig nyde synet af den flotte kanal, der løber lige uden for det store vinduesparti. Desuden er der to gode soveværelser, der begge har indbyggede skabe. Badeværelset er fra 2008 og har lækre detaljer som bruseniche, væghængt toilet og topmonteret håndvask. I får også et vaskerum, og fra opholdsstuen fører en trappe op til endnu et værelse på anden sal.

Udenfor kan I se frem til at nyde naturen fra første parket på den hævede terrasse, hvor der er rigeligt med plads til havemøbler.

Dernæst er der mulighed for en bådplads.

Alt i alt et sommerhus af høj kvalitet med en unik beliggenhed. Lyder det som noget for jer? Så ring til LokalBolig allerede i dag.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med