Fritidshus, Sagsnr. 38-F00002

Kildevej 1, 7080 Børkop

Fritidshus, Sagsnr. 38-F00002

Kildevej 1, 7080 Børkop

Kontantpris

3.950.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.214,-
Boligareal
72m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Fantastisk sommerhus 100m fra vandet i Mørkholt

Fantastisk fritidshus i Mørkholt, beklædt i vedligeholdelsesfri sort Iver-plank, 100 meter til vandet og en imponerende havudsigt. Dertil kan man blandt andet lægge en integreret stor garage med opholdsrum, to gode værelser samt spabadeværelse.

Læs mere om Kildevej 1
Giv et bud på boligen

LokalBolig Fredericia ApS

6. julivej 30

7000 Fredericia

Telefon: 88 82 70 53
CVR: 3581 7905

Vil du vide mere?

Mere om Kildevej 1

Ude får man en dejlig have og en stor hævet solrig træterrasse.

Ejendommen ligger i anden række fra vandet i et dejligt sommerhuskvarter placeret i Mørkholt mellem Vejle fjord og åbne marker. I nærheden ligger Gauerslund skov og ikke langt der fra ligger Kellers park golf klub og 1000 meter der fra er der en dejlig sandstrand. Dagli' brugsen ligger 3,5km der fra i Gårslev, hvor der også er en fiskehandler.

Indenfor får i et lyst opholdsmiljø, køkkenalrum samt stue, samt udestue ligger i åben forbindelse - familiens naturlige samlingspunkt ved måltider og hyggeaktiviteter.

Et lækkert Alno-køkken med sorte elemeter i højglans og induktions - komfur giver familiens kok gode arbejdsbetingelser ved de moderne hvidevarer. Lækkert Amerikaner køle/fryseskab med isterninger til de varme dage.

Rummet har store vinduespartier, hvor lyset strømmer ind og udsigten er vidunderlig. Her er der plads til et stort spiseafsnit med et langt bord, hvor man kan samle familie og venner. Der bliver samtidig plads til et rummeligt sofaarrangement nær den hyggelige brændeovn. Med skydedør til terrassen kan man let rykke måltidet udenfor i det dejlige vejr.

De to værelser ligger ved siden af hinanden med adgang fra stuen/alrummet og her er der også en trappe til husets hems, hvor der er plads til flere sovende. Badeværelset er velindrettet, og desuden ligger der et gæstetoilet ved siden af. Underetagen byder på et vaskerum med bordplads, vaskemaskine og tørretumbler og endnu et toilet, samt en kæmpe garage med opholdsrum hvor der er plads til spillerum/aktivitetsrum.

Udefaciliteternes absolutte plus er den skønne træterrasse, som med en håndfuld beplantede krukker og et stort havebord med stole, kan gøres til jeres helt egen oase.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med