Kontantpris

1.175.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.715,-
Boligareal
72m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Fritidshus, Sagsnr. 34-S00778

Gregersensvej 17, 7080 Børkop

Skønt sommerhus tæt på strand og skov

Hvis I drømmer om at holde ferie, hvor friske dukkerter i havet og gåture i naturskønne omgivelser er en del af dagligdagen, så er dette sommerhus i Hvidbjerg det perfekte sommerhus for jer.

Læs mere om Gregersensvej 17

Mere om Gregersensvej 17

Her kan I tilbringe ferien i et dejligt område med stisystem til Vejle Fjord, strand og et smukt skovområde.

Inden døre venter der jer masser af sommerhuscharme, og om aftenen kan I samles i den hyggelige stue. Når årstiderne skifter, og det begynder at blive køligere, bidrager brændeovnen med en stemningsfuld varme, så I fortsat kan nyde godt af jeres nye fritidshus. I får også en udestue med et nydeligt lysindfald.

Køkkenet byder på de nødvendige faciliteter til at tilberede dagens måltider, hvis ikke I vælger at tænde op i grillen på terrassen. På badeværelset finder I en god bruseniche, og så er det også muligt at montere en vaskemaskine.

I selve sommerhuset er der et enkelt soveværelse, mens der gemmer sig yderligere to værelser i det tilbyggede anneks, der også kan bryste sig af en sauna.

Udvendigt kan I glæde jer over en sydvendt terrasse, hvor det både er muligt at bade sig i solens stråler og efterfølgende finde skygge i den overdækkede del af terrassen. Haven omkranses af en hæk, og der er rig mulighed for at finde det perfekte spot til liggestolen.

Fritidshuset ligger højt, hvorfor I får en betagende udsigt over terrænet og marken, hvor der jævnligt går rådyr. Læn jer roligt tilbage i havemøblerne og nyd fuglene, hvis kvidren danner en dæmpet baggrundsmusik. Derudover er I også tæt på indkøbsfaciliteter.

Dette sted skal opleves med egne øjne, så ring allerede i dag og book en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger