Fritidshus

Klintevej 11

9492 Blokhus
Boligareal73 m²
Grundareal1.019 m²
Værelser inkl. stuer4

Solgt

Denne bolig er solgtLokalBolig Aalborg ApS

Indflytningsklart sommerhus i naturskønt område

Sti 100 er en fantastisk, smuk natursti, som jeres flotte, indflytningsklare og moderniserede sommerhus ligger tæt på. Beliggenheden i Hune er også nær Blokhus Klitplantage, og på varme dage tager i sommerhuscyklerne til stranden. Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund, som kræver minimal vedligehold, ligesom der er hyggelige terrasser både foran huset mod sydvest og helt ugeneret mellem husets gavl og den store carport. Sommerhuset har desuden et nyt tag fra 2018, tre værelser og gode opholdsrum. Mere om boligen...

Mere om boligen

Stemningsfuld have

Naturgrunden er virkelig hyggelig med opvokset beplantning og træer, der skærmer af. Børnene kan lege timevis i den nemme oase. Terrasserne giver jer mulighed for at sidde ugeneret, ligesom I altid kan finde en plads i solen eller i skyggen efter behov. Fortil er der også en stor carport.

Lyst og åbent

Køkkenet er adskilt fra stuen med en halvmur, hvor I kan opstille barstole, så I får en spiseplads til de hurtige morgenmåltider. Hele opholdsrummet er lyst takket være velplacerede vinduer, og I vil elske at betragte haven, hvor årstidernes skiften sætter sit præg på udsigten. Ved køkkenet er der desuden en havedør, så sommerbriserne kan strømme ind.

Tre værelser

Der er tre værelser, så I både får plads til børnene og overnattende gæster, og endelig har I et godt, stort badeværelse med bruseniche og plads til vaskefaciliteterne, som I vil sætte pris på ved længere ophold.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Claus Nyrup Højsholt-Nielsen
KontaktClaus Nyrup Højsholt-NielsenLokalBolig Aalborg
30 80 99 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 54-X0000452

Info

BoligtypeFritidshus
Boligareal73 m²
Grundareal1.019 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager1
Byggeår1971

Andre bygninger

Garage18 m²
Billede fra Klintevej 11, 9492, Blokhus
Billede fra Klintevej 11, 9492, Blokhus
Billede af overdækket terrasse fra Klintevej 11, 9492, Blokhus
Billede af spisestue fra Klintevej 11, 9492, Blokhus
Billede fra Klintevej 11, 9492, Blokhus
Billede fra Klintevej 11, 9492, Blokhus

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen