Fritidsejerlejlighed, Sagsnr. 34-S00530

Øerkrogvejen 2, 732, 8400 Ebeltoft

Fritidsejerlejlighed, Sagsnr. 34-S00530

Øerkrogvejen 2, 732, 8400 Ebeltoft

Kontantpris

1.245.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.839,-
Boligareal
57m2
Yderligere information

Sommerhus i topkvalitet på Øer Maritime Havn

Lejeindtægt 2017 74.000 kr.

Læs mere om Øerkrogvejen 2, 732
Giv et bud på boligen

LokalBolig Vejle P/S

Enghavevej 22B

7100 Vejle

Telefon: 72 20 70 79
CVR: 3502 5073

Vil du vide mere?

Mere om Øerkrogvejen 2, 732

...

Nu har I muligheden for at blive de nye ejere af dette skønne sommerhus i pragtfulde omgivelser på Øer Maritime Havn. Med nøglerne til huset følger en velindrettet fritidsbolig og en dejlig terrasse ud til vandet i kanalen. Velkommen til Øerkrogvejen 2.

Stedet er skræddersyet til livsnydere med både swimmingpool og sportsområde til rådighed for beboerne på de små øer i kanalen. Når der skal hentes friske forsyninger til at nyde på terrassen, er der under fem minutters gang til købmanden, og en gåtur i dette område er en oplevelse i sig selv. I nærområdet er både hav og skov, og fem minutters kørsel bringer jer til Ebeltofts hyggelige bymidte med flere restauranter.

Sommerhuset er moderne indrettet med åbent rumforløb mellem køkken og stue.

Køkkenet er lavet i 2008 og har lækre detaljer som induktionskogeplade i marmorbordpladen, grebsfrie elementer og ovn i ståhøjde. Stuen har plads nok til både spisebord og et sofaarrangement, og ligesom i køkkenet er der lagt egetræsplankegulv. Samme gulvtype går igen på de to værelser, hvor der også er indbyggede skabe. Huset fuldendes af et lækkert badeværelse fra 2008, hvor der både er bruseniche, væghængt toilet og topmonteret håndvask. Hele huset har gulvvarme.

Fra spisestuen er der udgang til terrassen, hvor I kan nyde synet af kanalen og den smukke natur omkring. Det er også muligt at få en bådplads i den hyggelige havn.

Dernæst er der mulighed for en bådplads.

Kort sagt er dette det perfekte sommerhus for livsnyderne, der sætter pris på god kvalitet og et charmerende nærområde. Ring til LokalBolig for mere information og en fremvisning.

Plantegning

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med