Ejerlejlighed, Sagsnr. 34-S00348

Fredericiavej 84, stuen, 7100 Vejle

Ejerlejlighed, Sagsnr. 34-S00348

Fredericiavej 84, stuen, 7100 Vejle

Kontantpris

1.845.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.742,-
Boligareal
140m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Stilfuld og rummelig funkislejlighed

Stilfuld og rummelig funkislejlighed
Her udbydes nu en af Bertel Nielsens flotte funkisvillaer i attraktive Mølholm. Lejligheden er løbende renoveret med respekt for den oprindelige stil, hvilket er med til at give lejligheden masser af sjæl...

Læs mere om Fredericiavej 84, stuen
Giv et bud på boligen

LokalBolig Vejle P/S

Enghavevej 22B

7100 Vejle

Telefon: 72 20 70 79
CVR: 3502 5073

Vil du vide mere?

Mere om Fredericiavej 84, stuen

... og charme. Dette kan bl.a. ses i de originale parketgulve, som går igen i hele lejligheden. Lejligheden fra 1937 byder på et unikt lysindfald og så er indretningen super god.
Lejligheden byder på i alt 140 kvadratmeter bolig, 15 kvadratmeter garage samt 36 kvadratmeter kælder. Kælderen er i den grad egnet til alle tænkelige formål og byder på et disponibelt rum som bl.a. ville kunne fungere som kontor eller lignende. Derudover finder vi et bryggers med vaskefaciliteter, et gæstetoilet der deles med lejligheden på 1. sal samt viktualierum som passende kan bruges til opbevaring af diverse.
Når du kommer indenfor, træder du ind i lejlighedens entré med god plads til familiens jakker og overtøj.
Fra entréen er der en pæn forgang som leder dig videre til to lyse stuer hvoraf den ene benyttes til spisestue. I stuen finder man også lydisolerende vinduer, som giver en dejlig ro når middagen serveres. Fra stuen er der adgang til en dejlig altan, samt en lukket terrasse, hvor solen kan nydes. Køkkenet er pænt og velholdt og der er desuden plads til at indtage aftensmaden. Lejligheden indeholder 2 værelser, et soveværelse med masser af skabsplads samt et rummeligt badeværelse med gulvvarme.
Beliggenheden er perfekt i forhold til skole, institutioner, det østjyske motervejsnet og indkøb, og med Sønderskoven tæt på, kan man nyde godt af lange gåture eller løbeture. Alt i alt en lejlighed som skal ses.
Ring og bestil en fremvisning

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med