Kontantpris

Tjek boliglån

1.250.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.839,-
Boligareal
35m2
Vær. inkl. stuer
1
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 17-X0000281

Morsøvej 33B, 2 tv, 2720 Vanløse

Fed 1 værelses lejlighed på kanten til Frederiksberg!

På Morsøvej 33B på kanten til Frederiksberg finder du denne fede, etværelses lejlighed, som du netop nu har alletiders chance for at blive den nye, lykkelige ejer af.

Læs mere om Morsøvej 33B, 2 tv
Mægler Michael H. Mårtensen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Morsøvej 33B, 2 tv

Boligen indeholder alt, hvad du har brug for, og den præsenterer sig tilmed lys og indbydende takket være vindueskarnapper, der både tilfører charme og trækker dagslyset indenfor i gavmilde mængder.

Du bosætter dig tæt på skønne omgivelser i Grøndalsparken, og du har heller ikke langt til offentlig transport med henholdsvis S-tog og Metro fra Grøndal Station og Flintholm Station. På gåben når du ligeledes hurtigt indkøbsmuligheder, så du kommer ikke til at mangle noget i dagligdagen og får fuldt udbytte af den fordelagtige samt centrale beliggenhed.

Placeret godt oppe i højden i den solide murstensejendom har du fra lejligheden en fin udsigt til det nydelige, omkringliggende kvarter. Du træder over dørtærsklen til entréen, hvor du kan hænge overtøjet og stille skoene. Som det første møder du døren til badeværelset, der har brus og plads til at installere en praktisk vaskemaskine, så du slipper for turen på vaskeri.

Videre udfolder den hyggelige stue sig, hvor du med fordel kan udnytte kvadratmeterne optimalt med en sovesofa, så du har soveværelse og stue i ét og samme rum. Endelig kan du se frem til et hyggeligt køkken med albuerum til madlavningen og gængse hårde hvidevarer, mens der tilmed kan etableres en fin, lille spisekrog.

Har dette fanget din interesse? Så ring til os allerede i dag for at høre nærmere og bestille en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: