Ejerlejlighed, Sagsnr. 17-KH2962

Langdraget 3, st. tv, 2720 Vanløse

Ejerlejlighed, Sagsnr. 17-KH2962

Langdraget 3, st. tv, 2720 Vanløse

Kontantpris

1.845.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.343,-
Boligareal
55m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Flot 2 værelses lige på kanten til Frederiksberg.!

Leder du efter en lejlighed, der er lige til at flytte ind i, og som måske også kan deles? Så vil vi gerne præsentere dig for Langdraget 3.

Læs mere om Langdraget 3, st. tv
Giv et bud på boligen

LokalBolig Brønshøj/Vanløse ApS

Frederikssundsvej 185

2700 Brønshøj

Telefon: 38 80 98 10
CVR: 3725 0155

Vil du vide mere?

Mere om Langdraget 3, st. tv

Her får du moderne køkken og bad, og så får du ikke mindst en god adresse - tæt på både Vanløses og Frederiksbergs mange tilbud. Den langstrakte Grøndalspark ligger lige på den anden side af vejen. Den fører dig blandt andet til Damhussøen, og der er heller ikke langt til glimrende idrætsfaciliteter som tennis og fodbold i KB på Peter Bangs Vej. Der er under ti minutters gang til Flintholm Station, hvor du kan fange både metro, bus og tog. Og endelig er der også kun en spadseretur til Vanløses hyggelige bymidte med caféer, kulturliv og gode shopping- og indkøbsmuligheder. Lejligheden ligger i et velholdt murstensbyggeri fra 1935.
Indretningen er disponeret med to værelser, køkken og bad, og da her er fordelingsentré med adgang til samtlige rum, er det muligt at dele boligen. Både badeværelset og køkkenet er renoveret i 2008, og i den sammenhæng er især køkkenet værd at fremhæve. Her har man virkelig formået at udnytte pladsen godt - faktisk så godt og velgennemtænkt at her ud over gasblus og indbygget ovn også er indbygget mikroovn og ikke mindst en praktisk opvaskemaskine. Udover pladsen i selve lejligheden er der desuden tinglyst et stort kælderrum til boligen - her kan du opbevare alt det, du ikke vil se på i hverdagen. Du kan indrette det helt eller delvist til hobbyrum - eller måske har du en helt tredje idé. Lyder dette som dit nye hjem? Bestil en fremvisning, og lad os byde dig velkommen indenfor på Langdraget 3.

Se alle 14 billeder.

Plantegning

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med