Ejerlejlighed

Valborg Allé 9, 5. th

2500 Valby
Boligareal60 m²
Værelser inkl. stuer2
AltanJa
EnergimærkeC

Solgt

Solgt på 15 dageLokalBolig Valby ApS

Flot taglejlighed med stor altan

Boligjagten tager jer nu til Valborg Allé 9, hvor denne taglejlighed udbydes til salg. Hjemmet er lige noget for jer, der vil have masser af lysindfald og en høj boligstandard på tværs af et køkken, en stue, et værelse, et pænt badeværelse og en entré. Prikken over i’et sættes af den store altan. Velkommen til hjertet af Valby. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af 5. sal fra Valborg Allé 9, 5. th, 2500, Valby

Mere om boligen

Stil og stemning

Lejligheden udmærker sig specielt ved sit lys, som skaber en indbydende og behagelig atmosfære på tværs af hele hjemmet. Æstetikken er samtidig superfin med et pænt, gennemgående gulv, der bidrager med en god sammenhængskraft mellem rummene.

Planløsningen

Planløsningen tilgodeser jer med en stue, der har god plads til indretningen af forskellige afsnit. Hertil kommer et lækkert køkken, hvor skabselementerne er hvide og med grebsfrie fronter. Masser af plads er der også at finde i det gode soveværelse, hvorfra I har tilgang til altanen. Badeværelset er lyst og med terrazzogulv og brus.

Solrig altan

På den dejlige altan kommer det jer virkelig til gode, at I bor øverst i ejendommen. Udsigten er nemlig ekstra skøn, og I modtager samtidig masser af sol. I får også brugsret til et gårdmiljø med siddepladser og græsplæne.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Benjamin Halse Skov
KontaktBenjamin Halse SkovLokalBolig Valby
22 29 50 69

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 08-X0001383

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal60 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager5
Byggeår1915
AltanJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeC