Kontantpris

1.998.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.560,-
Boligareal
64m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 08-X0000055

Roskildevej 189A, 1 tv, 2500 Valby

Velindrettet 2V’er med god placering i Valby

I Valby, blot få skridt fra Damhussøen, finder I denne rummelige og velindrettede toværelses lejlighed. Her kan I se frem til en bolig, der er i meget god stand og som samtidig giver jer nærhed til byens mange tilbud.

Læs mere om Roskildevej 189A, 1 tv

Mere om Roskildevej 189A, 1 tv

Boligen er placeret på Roskildevej 189A, hvorfra søen ligger lige om hjørnet.

Her er det oplagt at snøre løbeskoene eller gå en hyggelig tur og nyde omgivelserne. Endvidere er der også et bredt udvalg af indkøbsmuligheder i nærmiljøet, mens Ålholm Station er placeret 700 meter væk. I kommer til at bo i en klassisk, gul murstensejendom med tilhørende fine, grønne fællesarealer.
Herudover er der også eget kælderrum, fælles vaskeri og tørrerum, hvis I ønsker at benytte det. Lejligheden ligger på første sal og fremtræder med nye vinduer (2013 og 2019) og spændende detaljer fordelt over 64 gode m2.

Boligen er prydet af flotte farver, og fra entréen er der indgang til det renoverede og virkelig fede badeværelse med nydelige klinker, separat bruseniche og væghængt toilet.
Det centrale rum er køkkenet og stuen, som ligger i en herlig forening og giver jer optimale rammer til samvær og sjove stunder. Her er der skønne, sydvendte glaspartier, og køkkenet er udstyret med alle hårde hvidevarer inklusiv vaskemaskine, så I slipper for turen til vaskekælderen. I køkkenet kan I tilberede middagen, mens I samtidig kan underholde gæsterne omkring spisebordet.

Endelig kan I glæde jer over et stort værelse, som både kan rumme dobbeltsengen og garderobeskabet. Endvidere er opgang renoveret.

Kan I se jeres liv udfolde sig her? Så vent ikke med at kontakte os for en fremvisning allerede i dag.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger