Ejerlejlighed

Roskildevej 153, 2. tv

2500 Valby
Kontantpris2.500.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter3.644 kr.
Boligareal59 m²
Værelser inkl. stuer2
EnergimærkeC
LokalBolig Valby ApS

Minimalistisk hjem i skønne Valby

Dynen luner, og du mærker solens første stråler, der blidt kærtegner din kind, idet de baner sig vejen ind gennem det store vinduesparti i soveværelset. En ny dag kalder, så du står op, tager tøj på og kaster lidt vand i hovedet på badeværelset. I køkkenet gøres kaffen klar, og du tjekker lige, at du har alle dine ting med en tur gennem stuen. Nu er du klar. Klar til at indtage dagen og det skønne område nær Damhussøen og kun en cykeltur fra byens puls. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Roskildevej 153, 2. tv, 2500, Valby

Mere om boligen

Mad og bad

Det tosidede køkken er holdt i en meget enkel stil, og selvom farverne på elementerne er sparsomme, så er der rig mulighed for at putte kulør på madlavningen med disse fine rammer. Tilstødende har du badeværelset, hvor du kan tage et forfriskende brusebad i det separate bruseafsnit.

Mangfoldige muligheder

Der er endvidere et stort soveværelse samt en marginalt større stue til disposition. Bor du her selv eller måske med en kæreste, er der hverdagsluksus i form af at have stuen og soveværelset adskilte. Samtidig er der dog også fine muligheder for at indrette med to værelser, hvis du flytter sammen med en sambo.

En hyggelig have

Gården kalder på dig i de lune måneder, og hvorfor ikke indtage den hyggelige have med brætspil eller frokost under åben himmel, når vejret er til det? Her er nemlig arrangeret bordbænkesæt, og så er der roligt og meget privat herude.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Mads Hedegaard
KontaktMads HedegaardLokalBolig Valby
31 23 20 05

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 08-X0001254

Økonomi

Kontantpris2.500.000 kr.
Udbetaling125.000 kr.
Mdl. ejerudgifter3.644 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift14.488 kr.
Netto ekskl. ejerudgift11.751 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal59 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager1
Byggeår1930
EnergimærkeC