Ejerlejlighed

Rasmus Rasks Vej 8, 2. th

2500 Valby
Boligareal80 m²
Værelser inkl. stuer3
AltanJa
EnergimærkeC

Solgt

Solgt på 29 dageLokalBolig Valby ApS

Lejlighed med altan og sublim placering

I bydes nu varmt velkommen til præsentationen af en lejlighed, der nyder godt af foreningens absolut bedste placering i ejendommen. Indenfor får I fornøjelsen af et køkken, en stue, to værelser og et badeværelse, mens altanen og fællesarealet sørger for prikken over i’et, hvad angår faciliteterne udenfor. Jeres kommende bopæl ligger eminent i Valby, så hverdagens praktik går som smurt. Kom indenfor. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af 2. sal fra Rasmus Rasks Vej 8, 2. th, 2500, Valby

Mere om boligen

Store og skønne opholdsrum

Takket være den smukke karnap modtager stuen et malerisk lys, som sætter spot på detaljer som plankegulv, stukkatur og fyldningsdøre. Køkkenet finder I nær entréen, hvor hverdagens kok får fremtryllet smagfulde kreationer så let som ingenting på grund af den funktionelle indretning med masser af skabsplads.

Herlige faciliteter

Det er aften, og klokken nærmer sig sengetid, men der er ingen sure miner fra hverken store eller små, for begge hjemmets værelser er en fryd for øjet. Om morgenen står badeværelsets store bruseafsnit klar med en varm, forfriskende start på dagen. Herude er der desuden også plads til vaskefaciliteterne.

Bylivet får en ny dimension

Når solen bager på en varm sommerdag, bliver I glade for at kunne åbne dobbeltdøren ud til altanen på vid gab. En svalende brise gør sin ankomst indenfor, mens I vælger at tage noget koldt at drikke med ud til cafésættet. Herfra er der udsyn til det flotte fællesareal.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Mads Hedegaard
KontaktMads HedegaardLokalBolig Valby
31 23 20 05

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 08-X0001358

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal80 m²
Værelser inkl. stuer3
Etager5
Byggeår1932
AltanJa
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeC