Kontantpris

1.698.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.214,-
Boligareal
45m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 08-X0000110

Lyshøjgårdsvej 103, st 3, 2500 Valby

Flot, veludnyttet 2V’er med skøn, grøn udsigt

Med køkken og stue i ét får du det optimale ud af pladsen i denne toværelses lejlighed i Valby, som ligger bare fem minutters gang fra stationen.

Læs mere om Lyshøjgårdsvej 103, st 3

Mere om Lyshøjgårdsvej 103, st 3

Det betyder, at dagene kan nydes i det rummelige opholdsmiljø, med en dejlig udsigt til ejendommens grønne arealer, og at du altid kan trække dig tilbage til soveværelset.

Dette er indrettet med elegante indbygningsskabe, som både tilbyder god plads til garderoben og praktisk afsætningsplads til eksempelvis bøger. Samtidig får du glæde af et lækkert og rummeligt badeværelse med separat brus. Badeværelset er moderniseret i 2018, med bl.a. nyt toilet, ny håndvask samt brusearmatur.

Du kommer til at bo i en ugeneret og højtplaceret stuelejlighed, som ligger i en pæn rødstensejendom fra 1959. Samtlige rør i ejendommen er skiftet i 2017 og 2018 og foreningen har en god økonomi. Fra boligen kan du hurtigt komme ud i fælleshaven, som indbyder til afslapning i solen og grillmad på græsset. Der er ligeledes nem adgang til ejendommens fællesvaskeri.

Som et ekstra plus skal du ikke spekulere over at vise hensyn til nogen underboer.

Særligt om eftermiddagen og aftenen bydes du velkommen af et rigtig flot lysindfald i lejligheden, som vender mod vest. Takket være det flotte, hvide inventar, den gode loftshøjde samt de store, reelle rum får du masser af lys og luft omkring dig, ligesom boligen let vil komme til at føles større, end den egentlig er.

Der er eksempelvis god plads i entréen, hvor sko, rengøringsartikler og overtøj kan gemmes væk i de hvide indbygningsskabe. Køkkenet tilbyder endvidere godt med skabs- og bordplads plus blandt andet en opvaskemaskine. Ligesom badeværelset tager køkkenet sig nydeligt og moderne ud.

Her kommer du til at bo i et hyggeligt og roligt område – tæt ved både det nye Campus Carlsberg og cafélivet på Valby og Vesterbro. Spinderiet og alle dets butikstilbud og indkøbsmuligheder ligger desuden få minutters gang fra adressen.

Velkommen til Lyshøjgårdsvej 103!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger