Ejerlejlighed

Lauravej 3, st. th

2500 Valby
Kontantpris2.395.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter3.357 kr.
Boligareal58 m²
Værelser inkl. stuer2
EnergimærkeC
LokalBolig Valby ApS

God lejlighed i Horsekildegården

På en god placering i et af Valbys mest charmerende områder finder du denne stuelejlighed, som er en reel to’er. Med nøglerne til lejligheden bliver du del af en veldrevet ejerforening, og du får glæde af en flot lejlighed med en fin stue, et soveværelse, et praktisk indrettet køkken og et badeværelse. Gemt væk fra vejen bag ejendommen kan du slappe af under åben himmel i den lukkede baggård. Oven i alt dette lægger du den centrale beliggenhed tæt på Valby Langgade og Valby Station. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Lauravej 3, st. th, 2500, Valby

Mere om boligen

Flot stue

Størrelsen på stuen gør det muligt for dig at invitere gæster til hyggelige stunder. Spisebordet og sofagruppen kan let stå herinde. På den anden side af entréen er der et køkken, som er indrettet med rigelig bordplads og en vaskemaskine.

Soveværelset og badeværelset

Soveværelset har vindue mod baggården, hvilket giver optimale betingelser, når du skal slappe af efter en lang dag. Rummet er indretningsvenligt, så du også kan have hjemmekontor herinde. Endelig er der et badeværelse i forbindelse med entréen.

Stor og dejlig gård

Bag ejendommen er der et hyggeligt udemiljø gemt væk fra byen. Græsplænen inviterer til aktiviteter, og du får glæde af flere terrassemiljøer, hvor sommermånederne kan bruges i venners lag. Terrassemiljøerne ligger spredt ud over området, så kvarterets beboere kan afholde selskaber hver især.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Valby
KontaktLokalBolig ValbyValby Langgade 142 , 2500 Valby
36 46 15 55

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 08-X0001398

Økonomi

Kontantpris2.395.000 kr.
Udbetaling120.000 kr.
Mdl. ejerudgifter3.357 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift13.794 kr.
Netto ekskl. ejerudgift11.186 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal58 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager5
Byggeår1932
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeC