Ejerlejlighed

Lauravej 23, st. th

2500 Valby
Boligareal58 m²
Værelser inkl. stuer2
EnergimærkeC

Solgt

Solgt på 38 dageLokalBolig Valby ApS

Lys 2V’er i smørhullet af Valby

Du får adresse i Horsekildegården tæt på alt det gode i Valby samt Frederiksberg, når du booker en flyttebil til denne flotte, lyse, toværelses lejlighed. Boligen har et pænt køkken med plads til vaskemaskinen, ligesom både soveværelset og stuen har gode størrelser, mens badeværelset er småt, men godt og velindrettet. Den grønne, fælles gård bliver et dejligt spot til et glas vin med vennerne, og med gåafstand til S-toget smutter I let videre til Indre Bys fornøjelser. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Lauravej 23, st. th, 2500, Valby

Mere om boligen

Indretningsvenlig stue

Stuen er lys og hyggelig med plads til spisebordet, så du kan invitere familie og venner til housewarming, mens der også er kvadratmeter til din sofagruppe, hvor du snart slapper af med Netflix som underholdning.

Tidløst køkken

Køkkenet med hvide fronter har en tidløs fremtoning, og der er sørget for mest muligt skabsplads, så du kan gemme bagemaskinen væk og holde bordpladen fri. Det er super praktisk, at din vaskemaskine kan monteres her.

Soveværelse og badeværelse

I soveværelset kan du både opstille dobbeltsengen og et skab til dit tøj, og i det hele taget er rummet rart og indbydende, så du vil elske at gå tidligt i seng med en god bog. Endelig skal du se badeværelset med lyse fliser og et vaskemøblement.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Valby
KontaktLokalBolig ValbyValby Langgade 142 , 2500 Valby
36 46 15 55

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 08-X0001434

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal58 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager5
Byggeår1932
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeC