Billede af boligen
Under salg

Danshøjvej 25, 1.

2500 ValbyBo lækkert i Valby

Danshøjvej 25 får jer meget vel til at danse på bordene, for det er en vaskeægte kvalitetslejlighed, I nu kan overtage nøglerne til. Flotte detaljer fra oprindelsen i 1930 smelter sammen med moderne funktionalitet i den flotte, lyse lejlighed, som fordeler sig over to stuer en suite, to værelser, et badeværelse og et køkken, mens I også har brugsret til en velvoksen have. Her kan børnene finde på mange eventyr, og I kan nyde en solstund, mens I kaster beundrende blikke på den markante bygning, som er jeres hjem. Velkommen. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Danshøjvej 25, 1., 2500, Valby

Mere om boligen

Samvær i hverdagen

Hvis I er sådan nogle, der får hjertebanken af originale detaljer og elsker, når godt håndværk er bevaret, så tør vi godt love, at I vil falde pladask for køkkenet. Her er både blevet plads til charmerende elementer og praktisk opbevaring, uden at det på nogen måde går ud over funktionaliteten. Det rummelige lokale giver mulighed for madlavning i fællesskab.

Familieliv i fokus

De to stuer en suite er ideelle til spisesektionen og de bløde møbler hver for sig, og om værelset i forlængelse så skal være børneværelse eller hjemmekontor, ja det er op til jer. Dog skal I bemærke lysindfaldet på tværs af rummene, hvor solens stråler lander elegant på de pæne gulve, og soveværelset er ligeledes lyst og rart.

En have i gave

Klatrevæg. Gynge. Gymnastikringe. Det er næsten svært at komme i tanke om, hvad familiens yngste medlemmer ellers kan ønske sig i haven, men skulle en sandkasse eller legehuset også stå på ønskelisten, så er der areal til det. I får også mulighed for at anlægge flere fine oaser, hvor I kan slå jer ned med de udendørs middage sommeren lang.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Mads Hedegaard
KontaktMads HedegaardLokalBolig Valby
31 23 20 05

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 08-X0001331

Økonomi

Kontantpris4.695.000 kr.
Udbetaling235.000 kr.
Mdl. ejerudgifter2.763 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift26.962 kr.
Netto ekskl. ejerudgift21.872 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal89 m²
Kælderareal26 m²
Værelser inkl. stuer4
Byggeår1930
Husdyr tilladtJa
EnergimærkeE

Andre bygninger

Udhus17 m²