Boligareal
59m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 30-X0000153

Taastrup Have 13, 1 tv, 2630 Taastrup

Flot 2V’er med udsigt til Selsmosen i Taastrup

Centralt i Taastrup finder I denne flotte og velholdte toværelses lejlighed, som er placeret helt fordelagtigt. Her kan I se frem til nærhed til byens mange muligheder samt flere grønne områder.

Læs mere om Taastrup Have 13, 1 tv

Mere om Taastrup Have 13, 1 tv

Fra ejendommen er I blot få skridt fra Selsmosen, mens der er gåafstand til Taastrup Hovedgade og Stationscentret, hvor indkøbene kan foretages. Herudover er der også under 500 meter til Taastrup Station, hvorfra I på blot 25 minutter kan komme til København.

I kommer til at bo i en rød murstensejendom, hvor I foran kan parkere jeres biler på de mange parkeringspladser. Har I cykel, er der opstillede cykelstativer, hvis ikke I vælger at trække cyklen ned i jeres eget kælderrum.

Jeres kommende bolig ligger på første sal og byder sig til med nyslebne gulve. Fra entréen er der indgang til badeværelset, som har en stor og muret bruseniche. Videre kommer I til køkkenet, som er fra Ikea og isat i 2016.

Køkkenet fremtræder med nydelige, hvide elementer med udskæringer og stålgreb, og så er det toppet af en træbordplade, ligesom her er alle hårde hvidevarer og rum til at installere vaskefaciliteter. Her kan maden tilberedes, mens I beskuer de smukke omgivelser til vandet.

Ved siden af køkkenet når I det rummelige værelse, og afslutningsvis møder I stuen, som har gode indretningsmuligheder, så I både kan have en spisesektion og komfortable møbler stående herinde. Som prikken over i’et er der herindefra udgang til jeres sydvestvendte altan, som kan rumme et mindre cafésæt. Her kan I opholde jer og kigge på omgivelserne omkring jer.

Lyder denne lejlighed som noget for jer? Så vent ikke med at kontakte os allerede i dag for en fremvisning af Tastrup Have 13,1.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger