Kontantpris

Tjek boliglån

1.395.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.707,-
Boligareal
57m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 30-X0000584

Saksen D 2, 1 1, 2630 Taastrup

Sjældent udbudt lejlighed i Høje Taastrup

Nu kan dette attraktive hjem med én af de bedste planløsninger for toværelseslejligheder i området blive din. Der er tale om en renoveret og moderne bolig på første sal med en stor altan på omkring 18 m2, der sjældent kommer i udbud. Beliggenheden er lige ved Høje Taastrup Station med gåafstand til alt. Desuden bliver du en del af en sund ejerforening, og foruden den fælles parkeringsplads er det muligt at leje en privat P-plads under komplekset.

Mægler LokalBolig Taastrup ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Lyst opholdsmiljø

Dit kommende hjem blev grundigt renoveret indvendigt i 2017, hvor meget af interiøret er udskiftet. Eksempelvis kan det flotte køkken nævnes, der har et nydeligt udtryk med mørke elementer toppet af hvide bordplader. Alle hårde hvidevarer er integreret, også opvaskemaskinen, som letter oprydningen efter madlavningen. Køkkenet glider over i den indbydende stue, hvor spisebordet og sofagruppen kan stilles. .

Veludnyttede kvadratmeter

Planløsningen er perfekt i denne lejlighed, da du foruden det lyse opholdsmiljø kan se frem til et værelse i en god størrelse. Herudover finder du et pænt badeværelse med bruseniche og en vaskemaskine.

Fantastisk altan

Fra stuen kan du træde ud på altanen, der er med til at forlænge opholdsmiljøet gennem de lune måneder. Der er både plads til havemøblerne, grillen og dekorative blomsterkrukker, så du kan få en lækker oase til de afslappende stunder.

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 5
Billede nummer 15
Billede nummer 1
Billede nummer 11
Billede nummer 16
Billede nummer 12
Billede nummer 17
Billede nummer 3
Billede nummer 8
Billede nummer 13
Billede nummer 18
Billede nummer 4
Billede nummer 9
Billede nummer 14

Interaktiv tur

Plantegning

Stueplan

Området

Saksen D 2, 1 1, 2630 Taastrup

Gåafstand til alt

Flytter du ind her på Saksen D 2, skal du blot snøre skoene, da der er gåafstand til det hele. Indkøbene kan klares i Rema 1000 ved stationen, og ellers ligger både Netto og Maxi Zoo 500 meter væk. Skal shoppinggenet stimuleres, kan du på omkring ti minutter spadsere til City2 med et væld af forretninger, spisesteder og også en biograf, hvis du skal være opdateret på de seneste film. Foretrækker du at tage bilen på arbejde, er der heller ikke langt til to forskellige motorvejstilkørsler.

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: