Kontantpris

Tjek boliglån

1.795.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.101,-
Boligareal
80m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 30-X0000399

Rønnevangshusene 45, 2 th, 2630 Taastrup

3V’er med rolig beliggenhed i Taastrup

Nu har I muligheden for at overtage nøglerne til denne flotte treværelseslejlighed i Taastrup. En lejlighed som mangler det sidste touch, før at den står fuldstændig indflytningsklar. Boligen er velindrettet med masser af komfort, som plads til opvaskemaskine og vaskefaciliteter, fibernet og ikke mindst en dejlig udsigt. I 2017 blev der isat nye vinduer, og så er der i øvrigt lave fællesudgifter i ejendommen. Læg dertil en attraktiv beliggenhed med gode parkeringsforhold, og resultatet bliver fremragende rammer om hverdagen.

Mægler LokalBolig Taastrup ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Hverdagens bekvemmeligheder

Boligen er lys og indbydende med et køkken, der er opstillet i en praktisk vinkelform, så I kan nyde udsigten, mens aftensmaden simrer på komfuret. Her er også plads til en spisekrog til de hurtige morgenmåltider. Badeværelset har ligeledes et tidløst udtryk med hvide vægfliser og med en fuldt udstyret vaskesøjle. Alle medfølgende hårde hvidevarer er af høj kvalitet og max. 2 år gamle.

Udsigt til grønne områder

I får nogle skønne opholdsrum med to regulære værelser og en hyggelig stue, hvorfra I kan nyde et dejligt vue over de grønne fællesarealer og bygninger i området. Stuen er desuden indretningsvenlig, så her kan snildt placeres en sofa og et spisebord.

Sommer under åben himmel

Omkring ejendommen finder I flere plæner med blandt andet en legeplads, der helt sikkert bliver et hit hos familiens yngste. Det er også oplagt at sætte sig ned i de fredelige omgivelser, og nyde sommersolen med en spændende krimi.

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 5
Billede nummer 10
Billede nummer 15
Billede nummer 1
Billede nummer 16
Billede nummer 2
Billede nummer 12
Billede nummer 17
Billede nummer 8
Billede nummer 13
Billede nummer 4
Billede nummer 9
Billede nummer 14

Interaktiv tur

Plantegning

Stueplan

Området

Rønnevangshusene 45, 2 th, 2630 Taastrup

Familievenlig beliggenhed

I kommer til at bo i et trygt og hyggeligt kvarter med busstoppested tæt på, hvorfra linie 123, som kun ligger 280 meter væk fra lejligheden, kører mod Roskilde og Glostrup. Der er heller ikke langt til Taastrup Station, og togturen til København H tager under 25 minutter, og turen til motorvejen hurtigt tilbagelægges i bil. Derudover er der gåafstand til City2, ligesom Netto ligger blot 800 meter herfra, mens også skole, daginstitution og et varieret udvalg af fritidsaktiviteter findes nær hjemmet.

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: