Kontantpris

Tjek boliglån

5.650.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
6.557,-
Boligareal
119m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 28-180166

Skodsborgparken 18, 3 TV, 2942 Skodsborg

Treværelses lejlighed med panoramaudsigt over vand

Du har svært ved at fjerne øjnene fra havet, mens du kører langs Skodsborg Strandvej, for at nå denne treværelses lejlighed på tredje sal i Skodsborg med store rum, et nydeligt køkken samt både badeværelse og gæstetoilet.

Læs mere om Skodsborgparken 18, 3 TV
Giv et bud på boligen

LokalBolig Holte ApS

Mere om Skodsborgparken 18, 3 TV

En beliggenhed og udsigt som denne bolig besidder, er bestemt ikke noget man ser hver dag, og nu står døren åben for dig.

Det er som en drøm, selvom du lige er vågnet her i soveværelset, hvor du strækker dig med et gab og lukker morgenluften ind gennem det østvendte vindue. Du finder kameraet frem, og som enhver anden morgen, tager du et billede af den smukke solopgang ud over havet, hvor en flok fugle spejler sig i vandoverfladen. I forlængelse af soveværelset er et badeværelse, hvor du nyder et brusebad, og i weekenderne kan du lægge dig i karbadet til en omgang selvforkælelse. Du forsætter ud i køkkenet, hvor du klargøre en skål müsli og en kop Earl Grey, mens Jussi Adler-Olsens nyeste krimi spiller i baggrunden som lydbog.

Du sætter dig ved spisekrogen, og fordyber dig i de prægtige træer i Jægersborg Hegn mod vest, hvor du og familien skal på udflugt senere.

Boligen afrundes af et gæstetoilet samt de to skønne stuer en suite, som får et fortrinligt lysindfald både formiddag og aften - så om gæsterne kommer til brunch eller middag, kan de altid forvente en indbydende atmosfære. Efter måltidet er I garanteret en fortryllende udsigt fra de to overdækkede altaner - hvad enten I er til duften af havvandet og lyden af brusen, eller fuglenes kvidren i det grønne.

Tilknyttet bebyggelsen er et privat parkeringsområde og et grønt areal. Derudover medfølger der til denne lejlighed en privat parkeringsplads i parkeringskælderen, som kan tilgås direkte med opgangens elevator. Dagligdagens gøremål klares i Nærum to en halv kilometer væk, mens offentlig transport, Jægersborg Hegn og vandkanten er i gåafstand.

Kontakt os for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: