Ejerlejlighed

Drewsensvej 54A, 1. tv

8600 Silkeborg
Boligareal56 m²
Værelser inkl. stuer2
AltanJa
EnergimærkeB

Solgt

Solgt på 65 dageLokalBolig Silkeborg ApS

Totalrenoveret lejlighed i Silkeborg Midtby med altan og parkeringsplads

Med en super central beliggenhed i Silkeborg finder vi denne velindrettede lejlighed på hele 56 kvm plus en altan, hvor man kan sidde ude. Lejligheden ligger i en præsentabel ejendom over for banegården, så her er det nemt at pendle til og fra arbejde og uddannelse. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af plantegning fra Drewsensvej 54A, 1. tv, 8600, Silkeborg

Mere om boligen

Central beliggenhed

Med en super central beliggenhed i Silkeborg finder vi denne velindrettede lejlighed på hele 56 kvm plus en altan, hvor man kan sidde ude. Lejligheden ligger i en præsentabel ejendom over for banegården, så her er det nemt at pendle til og fra arbejde og uddannelse.

Veludnyttet kvadratmeter

Planløsningen er funktionel og godt udnyttet. Man bydes velkommen i en god størrelse entré, der leder ind til et flot, moderne badeværelse samt ind til lejlighedens hjerterum, der består af et nyere køkken i delvis åben forbindelse med stuen. Her er plads til både spiseplads og sofakrog, ligesom man kan åbne op ud til en hyggelig altan, hvorfra man har en åben udsigt til det omkringliggende område. Fra stuen er der videre indgang til et større værelse, der kan rumme en stor seng, skabe til opbevaring og måske en lille kontorplads, såfremt der er behov for det.

Stunder i den friske luft

Som ejer af lejligheden bliver man medlem af en veldrevet ejerforening, ligesom man får brugsret til fællesarealerne. Så søger man en centralt beliggende lejlighed med altan, så vil kan denne hyggelige lejlighed måske være interessant at se mere af. Er interessen vakt, så tag kontakt til os for yderligere information og fremvisning m.v.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Rasmus Lykke Kjeldgaard
KontaktRasmus Lykke KjeldgaardLokalBolig Silkeborg
20 90 80 16

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 62-x0000768

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Boligareal56 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager1
Byggeår1931
AltanJa
EnergimærkeB