Kontantpris

1.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.539,-
Boligareal
62m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 49-X0000124

Tolderlundsvej 91, 1 tv, 5000 Odense C

Lys 2V’er med fed altan og god udsigt i Odense C

Er du på udkig efter en skøn toværelses ejerlejlighed i flot stand og med en fed altan i Odense C? Så bør du se nærmere på denne bolig på Tolderlundsvej 91, der egner sig fortrinligt til førstegangskøberen eller som forældrekøb til den kommende...

Læs mere om Tolderlundsvej 91, 1 tv

Mere om Tolderlundsvej 91, 1 tv

...

studerende.

Dit nye kvarter er tæt på havnen og et væld af indkøbsmuligheder og oplevelser i Skibhuskvarteret. Fra adressen kan du gå eller cykle til forskellige butikker og spisesteder, ligesom du kan nyde godt af de omkringliggende, rekreative områder. Der er heller ikke langt til byens uddannelsesinstitutioner, Odense Banegård eller de livlige gågader i centrum.

Lejligheden er placeret i en nydelig og klassisk rødstensejendom fra 1915 med en hyggelig, lukket baghave, hvor det rene vasketøj kan hænges ud under åben himmel, mens du medbringer studiebøgerne og et tæppe til græsplænen.

Boligen befinder sig på første sal, og med det samme du træder over dørtærsklen til fordelingsentréen, fornemmer du det fine lysindfald og den imødekommende stemning.

Entréen fungerer som bindeled til alle rum, så efter du har stillet skoene, kan du starte med at udforske det tidløse køkken. Her får du rigelig med opbevaringsplads bag de hvide fronter, således den lysegrå bordplade er fri til kokkens påfund. Køkkenet er desuden udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer - deriblandt en opvaskemaskine. Måltiderne nydes omkring spisebordet i den rummelige stue, hvor du også kan arrangere dig med sofa og måske et mindre skrivebord.

Ved siden af stuen venter flisebadeværelset med et muret bruseafsnit samt en mindre altan. Slutteligt mangler du blot at lægge vejen forbi det regulære soveværelse, og herfra åbner du døren ud til den store, delvist overdækkede altan, hvor sommeren tilbringes i havemøblerne omringet af farverige blomsterkrukker og duftende krydderurter.

Lyder det som et kommende hjem for dig? Book en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger