Lejlighed

Kragsbjergstrædet 2, st. 5

5000 Odense C
Leje pr. md.7.990 kr.
Aconto pr. md.700 kr.
Boligareal73 m²
Værelser inkl. stuer2
LokalBolig Odense City ApS

Stor 2-værelses perfekt placeret i Odense C - KUN 1 måneds leje i depositum

Om boligen: Denne skønne lejlighed beliggende i Odense C har den rette balance mellem ro og det travle byliv. En velfungerende planløsning er med til at skabe en god opdeling af lejligheden med aflukket køkken og stue, som fungerer som knudepunktet for lejligheden. Du får et køkken med god plads til at udfolde den gastronomiske lyst. Den store og aflange stue giver gode muligheder for indretning, hvor der både er plads til spisestation samt sofaafdeling. Fra køkkenet har man adgang til det rummelige badeværelse med separat bruseniche. Soveværelset ligger lige til højre, når man træder ind i entréen og er beliggende i modsatte ende af stuen. Bemærk venligst, at billederne kan være fra en anden bolig, hvorfor indretning, beliggenhed og udsigt kan variere. Se plantegningen for indretningen af denne bolig. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af loft fra Kragsbjergstrædet 2, st. 5, 5000, Odense C

Mere om boligen

Om ejendommen: Ejendommen rummer 42 charmerende lejeboliger med 2 til 3 værelser, fordelt på 44 og 76 kvm. Ejendommen er opdelt i tre bygninger og har den fordelagtige beliggenhed tæt på lokale indkøbsmuligheder. Til ejendommen hører en skøn, fælles gård, hvor du kan møde dine naboer. Hvis du har dyr, har du også mulighed for at søge om husdyrtilladelse.

Kort om området: Her bor du i et attraktivt boligområde tæt på centrum og naturskønne områder. Du har letbanen lige ved siden af, hvilket giver dig nem adgang til Odense centrum, det populære Rosengårdscenter og Syddansk Universitet.

Området byder også på naturskønne områder, såsom Munkemose, hvor du kan nyde roen og de grønne omgivelser.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Odense City
KontaktLokalBolig Odense CityLæssøegade 15 , 5000 Odense C
31 59 57 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 49-X0002600

Økonomi

Aconto pr. md.700 kr.
Leje pr. md.7.990 kr.
Depositum7.690 kr.
Forudbetalt leje7.690 kr.

Info

BoligtypeEjerlejlighed
Overtagelsesdato1. februar 2024
Boligareal73 m²
Værelser inkl. stuer2
Etager1
Byggeår1951
EnergimærkeC