Boligareal
95m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 37-X0000163

Parkvej 26, 5 th, 4700 Næstved

Velindrettet lejlighed med altan i Næstved

Søger I en velindrettet bolig med en god beliggenhed? Så skal I vende blikket mod denne lejlighed i Næstved, der egner sig perfekt til jer, som ønsker en bekvem tilværelse nær alle hverdagens gøremål.

Læs mere om Parkvej 26, 5 th
Mægler LokalBolig Næstved ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Parkvej 26, 5 th

På Parkvej 26 møder I ejendommen fra 1964, hvor lejligheden er placeret på femte sal, hvilket sikrer jer en smuk udsigt over området. Indenfor bydes I velkommen i en entré, hvorfra boligen udfolder sig via en god planløsning, der udnytter hver og én kvadratmeter.

Lejlighedens hjerte er den indbydende stue med store vinduespartier, som gavmildt trækker dagslyset ind. Her kan I samles om alt fra en lækker middag til hyggelige brætspil og afslapning i sofaen.

Det tilstødende køkken fremtræder let og tidløst med hvide elementer, mens bordpladerne skaber kant til det lyse udtryk. Det er udstyret med fin skabsplads, gængse hvidevarer og en praktisk vaskemaskine, hvor viskestykkerne kan smides til vask efter madlavningen. Tilmed er der en mindre spisekrog, hvor familiens yngste kan sidde og tegne, mens I lægger sidste hånd på middagen.

Videre er der et badeværelse med bruseniche og hvidt inventar, mens boligen fuldendes af to regulære værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten et børneværelse, kontor eller hobbyrum. Desuden er der mulighed for at etablere et tredje soveværelse, hvis I har behov for det.

Udenfor kan I se frem til en skøn altan, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten, mens I nyder udsigten over området. Endelig er der nedenfor ejendommen et dejligt, grønt fællesareal med legeplads og sandkasse.

I hverdagen finder I både Sct. Jørgens Park, indkøb, skole, daginstitution og bus inden for en radius af blot halvanden kilometer, mens Næstved Storcenter og centrum er en kort cykeltur væk. Afslutningsvis tager det omtrent 40 minutter at køre til Slagelse og Køge.

Velkommen til Parkvej 26. 5.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: