Ejerlejlighed, Sagsnr. 28-170002

Langebjerg 8, 3. mf, 2850 Nærum

Ejerlejlighed, Sagsnr. 28-170002

Langebjerg 8, 3. mf, 2850 Nærum

Kontantpris

1.750.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.821,-
Boligareal
69m2
Vær. inkl. stuer
2
Yderligere information

Veldisponeret 2V'er med stor, solrig altan - natur

På en grøn adresse i Nærum finder du denne velindrettede 2V'er, som udover luftige rum byder på en stor altan med udsigt. Som ejer bliver du desuden en del af en sund ejerforening, ligesom du får adgang til en række fællesfaciliteter.

Læs mere om Langebjerg 8, 3. mf
Giv et bud på boligen

LokalBolig Holte ApS

Øverødvej 9B

2840 Holte

Telefon: 69 13 28 40
CVR: 3858 9245

Vil du vide mere?

Mere om Langebjerg 8, 3. mf

...

Fra adressen er der gåafstand til Nærum Station, og du skal også kun spadsere i få minutter for at nå SuperBest og apoteket. En lille gåtur mod sydvest tager dig til smukke Ravnholm Skov, hvor søer, træer og bakker sammenfatter et billedskønt skovlandskab.

Ejendommen er fra 1968 og tegnet af den modernistiske arkitekt Ole Hagen, der blandt meget andet står bag A. P. Møller-Mærsks hovedsæde på Esplanaden. Ejendommen har elevator, og i kælderen finder du dit eget opbevaringsrum samt fælles vaskefaciliteter.

Dertil er der gode parkeringsforhold nedenfor. Lejligheden er veldisponeret, og kvadratmeterne veludnyttede - helt i tråd med modernismens arkitektur. Den oprindelige stil er bevaret og trænger til en kærlig opdatering, men rammerne er gode, og boligen indflytningsklar.

Stuen er vestvendt og har et dejligt lysindfald fra store væg-til-væg-vinduer. Du kan arrangere det med både sofa, bord og reoler, og en glasdør inviterer dig desuden ud på altanen, der strækker sig langs vinduesvæggen. Her kan du glæde dig over udsigten over kvarterets grønne fællesarealer og en skovbeklædt horisont.

Soveværelset er ligeledes veludstyret med et stort vinduesparti, som lader sollyset strømme ind fra vest. Du har plads til en dobbeltseng, og i det praktisk indbyggede skab kan du opbevare din garderobe.

Spisekøkkenet er også smart indrettet med et indbygget skab, og spisebordspladsen er velplaceret ved vinduet. Udover et badeværelse med badekar får du en møblerbar entré med en diskret garderobeniche.

Kontakt Lokalbolig i dag og se det hele ved en fremvisning.

Plantegning

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med