Kontantpris

Tjek boliglån

2.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.427,-
Boligareal
71m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 18-X0000114

Borremosen 5, 1 tv, 2800 Kongens Lyngby

Hyggelig og charmerende lejlighed med have

På en stille og rolig villavej i Kongens Lyngby ligger denne lejlighed, som dog minder om et rækkehus. I får to gode værelser, et pænt og nyt køkken samt brugsret til en skøn have – Velkommen til Borremosen 5!

Læs mere om Borremosen 5, 1 tv
Mægler Jesper Strøm. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Borremosen 5, 1 tv

Jeres nye hjem fremstår lyst og lækkert, allerede når I træder ind i entréen, som munder ud i en fordelingsgang. Til højre ligger det ene af de to værelser, som begge har fine sprossevinduer og skråvægge. Det andet værelse finder I mod vest i den modsatte ende af boligen. IKEA-køkkenet er velindrettet og optimalt tilpasset rummet, således får I et tosidet køkken med ekstra bordplads ved vinduet. De hvide elementer udgør en smuk kontrast til den mørke bordplade og grå vægbeklædning. Samme harmoni fortsætter i stuen, hvor gulvet sirligt er lagt i sildebensmønster, og en mindre karnap ved vinduespartiet synes at bidrage til den charme der generelt hersker i hjemmet. Stuen har snildt plads til både et sofahjørne samt et spisebord, og slutteligt gemmer hjemmet på et brusebadeværelse med en pæn og tidløs indretning.

Udenfor venter en solrig have, som I har brugsret til. Det betyder det kun er jer, som bruger haven, dog har naboen lov til at gå igennem. I får egen parkeringsplads i carporten, ligesom kælderen byder på eget vaskerum samt et rum til opbevaring og adgang til et fælles disponibelt rum.

Nærområdet har både indkøbsmuligheder og nem adgang til offentlig transport. Hvis I pendler, vil det sikkert også glæde jer, at motorvejen er under to kilometer fra hjemmet.

Er det jeres drømmebolig? Kontakt os for en fremvisning!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: