Kontantpris

Tjek boliglån

2.595.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.404,-
Boligareal
74m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 18-X0000210

Agnetevej 2, 2 th, 2800 Kongens Lyngby

Lys 3V'er med meget lave ejerudgifter og stor aflukket fælleshave

Ejerudgiften er meget lav og det er en veldrevet ejerforening. Derudover er der adgang til en stor aflukket fælleshave.

Læs mere om Agnetevej 2, 2 th
Mægler Mads Severin Nielsen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Agnetevej 2, 2 th

Drømmer I om en lys og indbydende lejlighed, der ligger fordelagtigt i et roligt kvarter i Lyngby, men samtidig nær alle dagligdagens gøremål? Så bør I se nærmere på denne bolig på Agnetevej 2.

Ejendommen fremtræder nydelig med gulmalet facade, der blev istandsat i 2013, og i samme forbindelse blev alle vinduerne i lejligheden, på nær skråvinduerne, udskiftet. Ejerforeningen har ligeledes fået fjernvarme tilsluttet i 2019. Endvidere får I brugsret til et kælderrum, ligesom I også kan gøre brug af en hyggelig og aflåst have, som benyttes på tværs af alle aldre. Her er der plads til leg, og I kan sågar få jeres egen urtehave, hvis I ønsker det. Derudover skal det nævnes, at her er en veldrevet ejerforening, og samtidig er der lave ejerudgifter.

Området er fantastisk, og på gåben når I let til Lyngby Sø, ligesom den populære Engelsborgskole samt Lyngby Friskole ligger under 600 meter væk, hvor børnene får sikker skolevej til. Ydermere er der nærhed til daginstitution og indkøb, mens Lyngby Storcenter med butikker og spisesteder er i gåafstand.

Lejligheden er placeret på anden sal og gennemgående er den skønne atmosfære, som rammer jer fra første skridt indenfor. Overalt er der fyrretræsplankegulve og klinker. I alt får i 1 stue, 1 køkken alrum, 1 badeværelse og 2 værelser, hvoraf det ene på nuværende tidspunkt trænger til en mindre renovering, som sælger vil indhente tilbud på. Sælger er i gang med at udbedre gulvet på badeværelse samt væggen det ene værelset.

Det centrale rum er køkken-alrummet, hvor I kan mødes henover madlavning og samtaler, og så får I en dejlig stue, som gemmer på rigelig opmagasineringsplads. Slutteligt er der fra lejligheden let tilgang til loftrummet, som har flere anvendelsesmuligheder.

Lyder dette interessant? Kontakt os for en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: