Kontantpris

Tjek boliglån

2.795.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.841,-
Boligareal
159m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 51-000079

Samsøvej 14, st TV, 6000 Kolding

Flot stor lejlighed med udsigt til skoven

Her I Drejens, med en beliggenhed i et meget roligt kvarter tæt ved Kolding Fjord, finder du denne veldisponerede, funktionelle og moderne familielejlighed.

Læs mere om Samsøvej 14, st TV
Mægler Lasse Røndbjerg. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Samsøvej 14, st TV

Boligen indeholder mange luksuriøse løsninger samt en stor terrasse med udsigt til skoven, hvor vandet gemmer sig bagved.

På under ti minutter cykler børnene til Lyshøjskolen, og når de har fri, kan de dyrke diverse former for idræt. Derudover finder du også indkøbsmuligheder og daginstitutioner i Drejens. Når du vil spadsere med familien om søndagen eller lufte løbeskoene, kan du bevæge dig rundt i skoven og slutte af ved badebroen ved fjorden, hvor du naturligvis kan tage en dukkert.

I ejendommen er der elevator, så du ikke skal forcere trapper, og med overtagelsen af lejligheden har du også din egen garage til bilen samt et isoleret opbevaringsrum i kælderen. Du bliver tilmed en del af en solid ejerforening med styr på økonomien, og så har du brugsret til en cykelkælder samt en fælles have.

Lejligheden byder sig til med mange spotlys, trægulve og en lækker planløsning, hvor du får et bryggers med vaskefaciliteter samt tre værelser. Det ene værelse har adgang til et herligt walk-in-closet til garderoben og et privat badeværelse med flere luksuriøse detaljer såsom et spabad samt en håndvask. De andre værelser deles om et badeværelse med bruseniche. Kronen på værket er det pragtfulde køkken-alrum, hvor der både er plads til hverdagens familiespisning nær køkkenet og hygge i opholdsdelen i den anden ende. Køkkenet har flotte Invita-elementer med en smuk, sort granitbordplade.

Udelivet og indelivet smelter sammen i denne bolig på grund af lysrigdommen og de store vinduespartier, så du naturligt ledes ud på den sydvendte og solrige altan, hvor der er plads til afslapning og større grillselskaber. Fra altanen kan du også sidde en stille morgen og ofte spotte rådyr.

Kontakt os for en fremvisning.

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: