Kontantpris

Tjek boliglån

2.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.152,-
Boligareal
150m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 51-X0000215

Dalbygade 56, st, 6000 Kolding

Flot og stilren villalejlighed centralt i Kolding

Søger I en rummelig bolig med en central placering? Så bør I kigge nærmere på denne lejlighed i Kolding, der med sine tre værelser og et indbydende opholdsmiljø egner sig fortrinligt til såvel parret som børnefamilien.

I bosætter jer tæt på alle hverdagens fornødenheder såsom flere skoler, pasningstilbud og indkøbsmuligheder. En spadseretur leder jer til byens indre, mens pendleren tilgodeses med kort afstand til togstationen og motorvejen.

Jeres kommende hjem findes i stueetagen i en nydelig ejendom fra 2008. Til lejligheden hører desuden egen parkeringen til to biler, og et større isoleret skur til overskydende opbevaring. Det er værd at nævne, at boligen har gulvvarme overalt, centralstøvsuger og genveksanlæg.

Når I træder over dørtærsklen til entréen, kan I stille skoene og hænge overtøjet, inden I bevæger jer ind i det pragtfulde opholdsmiljø med køkken, alrum og stue i åben forbindelse. Her hersker der en lys og luftig atmosfære, og flere brede vinduespartier særligt bidrager til dette. HTH-køkkenet har et stilrent udtryk med sine hvide, grebsfrie elementer, som ledsages af en massiv bordplade. Her er også integrerede siddepladser ved køkkenbordet, som gør sig perfekt til et glas god vin, mens maden simrer på induktionskogezonen. Et gulv skifte markerer overgangen til stuen, mens der er flere udgange til haven.

Dertil kommer et oplagt forældresoveværelse med walk-through-closet og eget badeværelse med hjørnebadekar, mens de resterende to værelser deles om et flot badeværelse med bruseniche. Boligen fuldendes af et bryggers med plads til vaskefaciliteterne.

I sommerhalvåret bliver det naturlige omdrejningspunkt den store,have med flere terrasser og dejlige lækroge, hvor I har mange solrige stunder i vente.

Vil I vide mere? Så kontakt os for at bestille en fremvisning!

Mægler LokalBolig Kolding ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Et lyst og indbydende opholdsmiljø

Boligens hjerterum, der indeholder både køkken-alrum og stue i ét, prydes af et egetræsgulv og en stemningsskabende brændeovn. I kombination hermed opleves det behagelige lysindfald fra de mange loftshøje vinduespartier, og det smagfulde køkken er prikken over i’et. I hjemmet er der endvidere installeret gulvvarme, genveksanlæg og forberedt til centralstøvsuger.

Tre værelser i to afsnit

Den veldisponerede planløsning udfolder sig med tre værelser, hvoraf de to oplagt kan tjene til børneværelser, kontorer eller lignende. Det sidste har tilknyttet et walk-in-closet og eget badeværelse. Derudover har I et praktisk bryggers, hvor I kan håndtere vasketøjet.

Havens fortræffeligheder

I den lette og overkommelige have kan I tage ophold på en af de to terrasser, mens børnene fornøjer sig med boldspil på plænen. I kraft af grundens hensigtsmæssige orientering kan I følge solens bane hele dagen, og samtidig er I på grund af den fine beplantning ganske ugeneret af vejen.

Film

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 10
Billede nummer 15
Billede nummer 20
Billede nummer 25
Billede nummer 30
Billede nummer 35
Billede nummer 40
Billede nummer 45
Billede nummer 6
Billede nummer 11
Billede nummer 16
Billede nummer 26
Billede nummer 31
Billede nummer 36
Billede nummer 46
Billede nummer 2
Billede nummer 7
Billede nummer 17
Billede nummer 22
Billede nummer 27
Billede nummer 32
Billede nummer 37
Billede nummer 42
Billede nummer 47
Billede nummer 8
Billede nummer 13
Billede nummer 23
Billede nummer 28
Billede nummer 33
Billede nummer 43
Billede nummer 48
Billede nummer 4
Billede nummer 14
Billede nummer 19
Billede nummer 24
Billede nummer 34
Billede nummer 39
Billede nummer 44

Interaktiv tur

Plantegning

Stueplan

Området

Dalbygade 56, st, 6000 Kolding

En praktisk og central adresse

Beliggenheden udmærker sig ved at være yderst fordelagtig både hvad angår dagligdagens gøremål og flot natur. Inden for en radius af blot én kilometer kan I tilgå skole og uddannelsesinstitutioner samt pasningstilbud og indkøb. Ligeledes er afstanden til Kolding centrum overkommelig på gåben, mens skov og fjord er lettilgængelige fra adressen.

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: