Kontantpris

Tjek boliglån

2.795.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.492,-
Boligareal
123m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 27-017333

Gudrunsvej 20, 1, 4600 Køge

Stor, velindrettet villalejlighed centralt i Køge

Når hele familien samles om det store frokostbord i denne villalejligheds to stuer og en suite bliver det med udsigt over Køges tage, den nærtliggende Lovparken og med Sct. Nicolai Kirkes flotte klokketårn i det fjerne.

Læs mere om Gudrunsvej 20, 1
Giv et bud på boligen

LokalBolig Køge ApS

Mere om Gudrunsvej 20, 1

Lyset kommer til at falde ind ad de sydvendte vinduespartier og ned på de massive plankegulve - og er det sommer, vil altandøren formentlig stå åben. Når frokosten er pakket af vejen, kan teenagerne gå op på anden sal, der kan indrettes med to værelser og en stue. Eller I kan alle spadsere de halvanden kilometer gennem parken, forbi havnen og ned til Køges fine badestrand.

Boligen udgøres af første og anden sal i en solid murstensvilla fra 1930 med sortglaseret tegltag og elegante tagrender i kobber. Samlet byder den på 123 kvadratmeter. Ejendommen har nyt naturgasfyr og anden sal er nyistandsat. Der er desuden mulighed for at tilkøbe eller leje murstensgaragen på 75 kvadratmeter, som ligger i indkørslen.

Der er badeværelse på begge etager, og foruden de to stuer en suite kan førstesalen også præsentere et køkken og et indretningsvenligt værelse. Her kan I oplagt have forældresoveværelse og nyde roen på førstesalen, når ungerne er søgt ovenpå.

I øjeblikket finder I ét værelse og en stor stue deroppe. I kan dog let etablere endnu et værelse. Heroppe er en behagelig, indbydende stemning med blotlagte loftsbjælker - og en endnu bedre udsigt, end der er på førstesalen.

Får I ikke nok frisk luft på førstesalens vestvendte altan, kan I hurtigt søge ned i Lovparkens store, grønne arealer. Her finder I både en god legeplads og en boldbane. Selv kan I sole jer på en bænk eller søge skygge under et af de mange høje træer. Samtidig må vi fremhæve, at både skole, institutioner, indkøb og gymnasium ligger inden for kort gåafstand.

Velkommen til Gudrunsvej 20, 1.

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: