Kontantpris

Tjek boliglån

9.300.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
8.920,-
Boligareal
152m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Ejerlejlighed, Sagsnr. 15-TOV071

Sundevedsgade 27B, 1751 København V

Toves Gård

Det er en ganske sjælden beliggenhed, der nu udbydes med helt nybyggede lejligheder og byhuse i en ugeneret baggård. Midt i hjertet af Københavns gamle brokvarter Vesterbro, mellem Sundevedsgade og Enghavevej, opføres 2, 3, 4 og 5 værelses boliger...

Læs mere om Sundevedsgade 27B
Mægler Morten Yde. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Sundevedsgade 27B

med alle de bekvemmeligheder, som nyt byggeri tilbyder. Og så er det midt i et område, som emmer af liv, historie og originalitet.

Vesterbro er hjertet af metropolen. Det er her byens borgere, turister, cyklister og børn strømmer igennem og fylder gaderne med latter og liv. En bolig på Vesterbro tilbyder også landets bedste adgang til offentlig transport. Den nye metro kommer til at ligge i gåafstand fra boligerne.

Boligerne på Vesterbros historiske grund opføres med respekt for den identitet og historie, der lever i området. Bygningen opføres med masser af referencer til de omkringliggende historiske bygninger. I gården til byggeriet står det historiske Hollænderhus med sin smukke og karakteristiske gavl.

I Toves Gaard ligger det smukke Hollænderhus. Huset er kendt gennem historien for sin karakteristiske gavl. Hollænderhuset genopføres så det indre får nyt liv med byhus-boliger, og det ydre vil stå så tæt på originalt som muligt. Indvendig indrettes tre helt unikke byhuse med egen udgang til små haver, der rækker ud mod den fælles gård. Her får man mulighed for at flytte ind i en bolig helt i særklasse.
Hollænderhusets byhuse tilbyder al den komfort, man får i et nyt byggeri, og så er rammerne en smuk bygning fuld af detaljer og tradition.

Se også www.tovesgaard.dk

Plantegning

Plantegning

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 5
Billede nummer 1
Billede nummer 6
Billede nummer 2
Billede nummer 7
Billede nummer 3
Billede nummer 4

Området

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: